Jag har en NY egen blogg

Jag har gjort en ny egen blogg nu, gå in på den!! :* :* :* ♥ 
 
http://izabellajh.blogg.se
 
Puss // Bella ♥

Önskelista 2012

♥ Skal till iPhone 4s
 
♥ Bruna mellanlåga uggs
 
♥ Presentkort
 
♥ Parfym (Vs strawberries & champagne)
 
♥ PENGAR
 
♥ Hunters svarta
 
♥ Star rider ridbyxor
 
♥ Snygg plånbok
 
♥ Urban Ears gråa/vita
 
♥ Fixa naglarna
 
♥ Dolomite jacka Röd
 
Ja det var det som jag önskar mig. Den 26 ska jag, JoAnn och Alexandra shoppa så jag önskar mig presentkort och pengar istället för att kanske få en tröja som jag inte tycker om. 
 
 
// Bella ♥
 
 
 
 

En vecka kvar!

Idag stannade jag hemma, var så sjukt trött, har sovit så dåligt! Så det kändes som om jag behövde en dags vila, ska gå och lägga mig tidigt idag också, så att jag är helt utvilad till imorgon!
 
Idag är det exakt en vecka kvar till jul, längtar så mycket. Men jag och mamma har inte köpt en ända julklapp, PANIK! så det blir att komma ut nån gång i veckan och shoppa loss :) Ska göra en önskelista i ett separat inlägg jättesnart :)
 
 
// Bella ♥

Så jävla äckligt!

Hur vidrigt kan det bli? De håller på och gräver utanför oss i gatan, vilket gör att bilar inte kan åka där. Då har tydligen sopbilen bestämt sig för att skita i att hämta våra sopor! Härligt..!

// Bella ❤


Lucia.drama

Ja, som alla säkert vet så var det lucia igår. Vi i nian och fyrorna höll i luciatåget i våran skola. Men ingen lucia utan dramatik här inte. Ljus behöver syre, jag behöver syre, alla andra behöver syre. Det var väldigt många ljus och människor. Jag hade heller inte ätit någon frukost förutom en lussebulle och mandarin. Så jag hade ingen speciell energi. I slutet av uppträdandet, kände jag hur jag började svaja. Det blev svart för mina ögon. Men jag tänkte att det snart skulle försvinna då det brukar svartna för mina ögon lite då och då. Men det försvann aldrig och då han jag precis tänka att något var fel och att det skulle hända nått. Jag svimmade och ramlade ner från bänken som jag stod på. Som tur var stod jag inte på scenen, utan på en bänk nedanför. Så fallet var inte så jättehögt. Jag minns att jag hörde smällen från när jag landade och sen vaknade jag med en blöt handduk i ansiktet och massa lärare stod runt om mig, jag mindes inte direkt vad som hade hänt men det kom snabbt tillbaka, jag fick en macka utav en jättegullig tjej och saft från uppis-fredrik. Sen fick jag vila under andra tåget och var med igen på tredje. Så det var hur lucian gick för mig, så grym som jag är!!
 
 
// Bella ♥

SOOLAA

Ska snart nästan gå till skolan, Jag och Rebecca ska sola. Ska bli så skönt att få lite färg och värme :D
Ska skriva om lucia-tåget igår, som blev lite dramatiskt för min del, hehe!
 
// Bella ♥

Loppis och Plugg

Hej hej!

Idag hade vi loppis i skolan. Fick lite sålt, men tror faktiskt att det mest var kaffe och bullar som gick åt och drog in pengar. Vissa var lite snålare än andra och jag kunde sälja min gamla jordglob med djur på för 200kr ! Bra för att vara loppis!

När jag kom hem typ vid halv tio (!) så var jag tvungen att plugga.. Har en so inlärning som ska vara klar imorgon. Min är klar, men hur bra den är det vet jag inte :s men jag klarar mig nog ;)

Sov gott och god natt! 😘

// Bella ❤


Julloppis!

Idag har min klass en julloppis i skolan. Vi kommer sälja loppissaker, hembakat, julblommor osv :) ni kan komma till Vasa Real (karlbergsvägen 15) och fynda lite :) den är mellan 17 och 20, tror jag ;) vi kanske ses!

// Bella ❤


Lektioner

Japp, just nu har jag tyska. Kollar på en film om kalla kriget och berlinmuren och sånt, det är en spelfilm alltså :)
Ska snart ut och prata tyska med läraren, hur ska det gå? :S

Sen har vi i alla fall en liten stund slöjd innan vi har luciaträning. Ska gå igenom allting idag :P

// Bella ❤


Är det fållmåne eller nått?!

Kan inte sova..


Hästar finns inte

Den här lilla gruppen på facebook har ju spridit sig så enormt mycket! 
Jag som är hästmänniska tycker ändå att det är lite kul att folk går all in på det här, snart kommer ju folk faktiskt tro att hästar är en frukt som inte finns? Lite scary, men har talat om för mig själv att det bara är hästmänniskor som vet om hästar, alla andra tror ju att de inte finns. Men vi hästmänniskor har våran lilla hemlighet som bara vi vet om!
Hästar finns, men det vet bara vissa!
 

 
// Bella ♥

What is a world without makeup?

Är med i en liten tävling om en sminkbox. Även om jag bara sminkar mig på ett speciellt sätt hela tiden så älskar jag att exprimentera, haha :) Så nu är jag i alla fall med och tipsar om tävlingen här på bloggen, så ni också kan tävla! Fast då blir det ju mindre chans för mig att vinna :( haha, nej men tävla ni också och hennes blogg hittar ni HÄR!
 
 
// Bella ♥

Beställt från SBT

Halloj!
 
Fick 100:- i presentkort på SBT eftersom min jacka var så sen som den var, så nu har jag beställt ett smycke därifrån. Det var lite svårt att bestämma vad jag skulle ta och priserna ligger ju runt 100:- lite uppåt och lite neråt + frakt så jag var tvungen att hitta något under 100, så det blev ett enkelt litet halsband, hoppas det är fint i verkligheten också!
 
// Bella ♥

Färgat håret!

Japp, som rubriken lyder så har jag färgat håret, det är nu ljustbrunt men när jag så småning om börjar få utväxt ska jag färga håret i en mörkare brun :) Så jag tar det lite lugnt i början, så det inte blir en jättechock för mig själv varje gång jag går förbi en spegel :) Jag är i alla fall väldigt nöjd. Den stolta frisören är JoAnn! Hon ska bli frisör sen så jag fick va hennes försöks kanin ^^
 
 
// Bella ♥

Dolomite Jacka - ny favorit!

Fick min jacka från SBT idag, kan väl ärligt talat säga att jag är gasnka missnöjd, både av material, färgen och passformen. Det såg så sjukt mycket snyggare ut på bild. Ska göra ett lite närmare inlägg om det sen, med lite bilder och så. Men såklart så har jag hittat en ny jacka som jag vill ha, hehe. Såg så många tjejer idag som hade en jacka från Dolomite, så snygga! Nu vill jag ha en sån, haha, har kollat runt lite på internet, nu ska jag bara fundera på färg, önska mig antingen en sån i julklapp eller önska mig pengar. Eftersom ingen antagligen kommer vilja köpa en jacka till mig för 3000-5000kr haha, det är inte riktigt så mycket pengar som vi lägger ut på varandra i släkten ;)
 
 
Bajssnygga :D ♥
 
// Bella ♥

Hata SKOLAN!

Hellu!

Har lektion nu, vi får jobba med vad vi vill så jag passar på att jobba med en inlämningsuppgift om kalla kriget som ska vara klar nästa vecka. Vi har så sjukt mycket att göra tills nästa vecka, usch! Varför sparar alla lärare allting tills sista veckan? Vad vi har att göra:
• matteprov på tisdag
• kalla kriget inlämning på onsdag
• teknikuppgift till torsdag
_______________
Vissa har även fysikprov

Det kanske inte låter som så mycket men det är ju stora grejer.. Hata plugg!

// Bella ❤


Julmys

Julpysslade lite nyss, så otroligt mysigt 😍 älskar julen, älskar allt som har med julen att göra! Förutom sån snöstorm som det var igår då.. Men allt annat är så mysigt, när snön bara faller rakt ner, goda juliga dofter, paket, stämningen överhuvudtaget! Myys!!

// Bella ❤


Snöigt i Stallet

Hallojsan!
 
Idag var jag ute hos Nico. Vi slutade senare än vanligt på grund av att vi var på museeum med skolan så när jag kom ut till stallet var det redan mörkt.. Jag gick in till Nico, tänkte att jag skulle börja med att fixa mat och mocka, men allt var ju redan klart? Undrar vem som fixat det. Jag började i alla fall borsta lillen medan hon åt sitt hö, hon är ju hur mysig som helst och hennes päls är ju som en teddybjörn nu när hon börar få vinterpäls. Fixade hennes svattenhink som hon har nu, det är nog för kallt för att ha vattenkopparna så vattnet fryser där :P aja, tömde, tävttade och fyllde på den med nytt fräscht vatten :3 Sen gick jag ute med Nico, tog en liten prommis och övade lite på att hon skulle lyssna på lite olika saker, duktig tjej är hon! :)
Det är ju så sjukt mycket snö ute nu, bilarna fastnade i snön på väg upp till stallet så, vi fick putta på de så att de skulle komma loss, men det var svårt men tillslut fick vi loss båda bilarna!
 
bild på lilla teddyjörnen :D
 
// Bella ♥

Jultomten är här :D

Jultomten förbereder sig inför julen, går runt på stan och kollar att alla är snälla :D

// Bella ❤


Snökaos

Vilket kaos det har varit idag.. Helt sjukt hur mycket det snöat. När jag gick till skolan fick man gå i de redan upptrampande spåren för att man inte kunde gå nån annanstans. Det blåste som in i helvete också. På väg hem från skolan såg vi en buss som antagligen slirat in och krockat i en vägg vid Gustav Vasa kyrkan. Såg flera bilar som kört fast.. Mamma kunde inte komma från jobbet. De hade inte plogat där så det gick inte att komma ut med bil. Hon fick vara kvar där jättelänge :P
Hoppas det inte fortsätter, snön ta det lugnt ett tag nu va?

// Bella ❤


NTI Gymnasiet

Heej!
 
Idag var jag på öppet hus på NTI gymnasiet. Tycker verkligen att den skolan verkar jättebra! Fastnade för den redan när vi fick hem papper från de i brevlådan. Det blev ännu mer lockande på gymnasiemässan och öppet hus gjorde det helt klart att det är där jag vill gå! De har bra tänk, de hade jättetrevliga elever och lärare. Det de gjorde verkade skitkul och de hade helt enkelt en mysig skola med bra stämning. Man får frukost i skolan vilket är bra för mig som inte äter hemma, hehe, man får lunchkort till 30 restauranger i området, den ligger nära mig dessutom och man får gymkort istället för att ha idrott i en gympasal i skolan och som ett exta plus i hörnet får man en
macbook pro! Anledningen till det är inte för att locka elever utan eftersom det är en medialinje och mycket som görs inom media är på apples produkter, så det är för att lära oss!
 
Men jag har ju bara varit på öppet hus på den här skolan så man vet ju aldrig vad de andra har att erbjuda :)
 
 
 
// Bella ♥

Vattenskål

Hejsan!

I söndags var det ju kattens dag och på samma ställe där Twiss fotades hade de en tipspromenad. Vi gick den och vann! :D vi ska åka och hämta priset som är en vattenskål där vattner rinner och alltid är kallt osv, har ingen bild på just den men ungefär en sån här :D

// Bella ❤


Fan vad det går fort då

Hejsan!

Idag är det ny vecka! Det är så svinigt kallt i Stockholm minst typ -15 grader eller så, sjukt va snabbt det gick. Kändes som om det var sommar för typ 4 veckor sedan.. Fy

När man tänker efter så var det, nej jag vet inte riktigt, men det kanske var 5 veckor sen som vi praoade.. Det går så snabbt nu, inte långt kvar till jul!

// Bella ❤


Kattens Dag

Idag är det kattens dag. Så jag hoppas att alla kattmänniskor firar sina små lite extra idag, kanske skämmer bort de med extra god mat eller godis ^^ 
 
Såhär firade vi Twiss dag: Åkte till Hornbach där han skulle fotograferas. Jag kan säga att han inte var jätteförjust i det. Men han var stilla. Vi trodde att det skulle vara i ett litet rum så att katterna inte skulle kunna springa iväg. Men så var det inte, utan det var helt öppet så man skulle ju inte bli förvånad om man hittade en katt bland varorna. Men twiss satt sitlla på en pall, vi fick stå bredvid och vara beredda ifall han skulle hoppa ner. Men han stannade och såg väll inte så speciellt glad ut.. haha, men vi fick i alla fall en rikitgt fin bild. 
 
Sen åkte jag och red, hornbach ligger precis vid stallet, men det tar vi i ett annat inlägg.
 
När mamma och hennes kompis kommer och hämtar mig så får Twiss gå ute i snön, vilket han tyckte var väldigt kul och spännande, han fick gå i stallet och lukta, han var sugen på att gå in till Nico men där stoppade jag honom. Ville gärna inte att han skulle bli ihjältrampad.. min lilla älskling hade nog en väldigt händelserik och spännande dag. Tror faktiskt att det här var hans första promenad i snön :)
 
 
// Bella ♥

Min jacka har gått vilse

Hej hej!

Längtar som fan till min jacka, men den kommer inte att skickas ut för ens vecka 50.. Det hade blivit nått knas. Men eftersom jag fått vänta så länge kommer jag få ett presentkort på ett x antal kronor, grymt! 👍

// Bella ❤


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!