Idag och Imorgon

Heej!
 
Har haft en hyfsat bra dag, skola som vanligt men under elevens val åkte vi nior till Liljevalsh hemslöjd utställning. Ärligt talat så var det den tråkigaste utställning jag varit på, så sjukt tråkig och ointressant. Efter 3 minuter hade man sett allt och så gick vi ut och stog och pratade istället. Efter en halvtimme, timme nånting så fick alla gå. Men jag och några kompisar stannade och snackade lite, innan vi sen gick bort till spårvagnen. 
 
Imorgon så ska jag och några kompisar på nattbio, jag vet inte vad vi ska se men vi ska i alla fall gå dit och ha det najs, hitta på något innan också ;) Dessutom börjar vi skolan 10.15, så sjukt jävla underbart! Har en lektion, sen lunch som är väldigt lång en 20 minuters mentorstid och sen två lektioner med en av våra mentorer, sv och so.
 
 
Ha det bra! // Bella ♥
 
 

Yoga

I helgen som varit köpte jag en yogamatta. Självklart en rosa då jag är lite inne på den färgen just nu ;)
Köpte även en påse till den och en adidas påse för gympakläderna.

I skolan har vi ju elevens val. Vi har inte fått veta vad vi ska ha än, men som första val valde jag yoga. Så hoppas på det nu, men annars kommer denna matta användas ändå. Lite träning skadar inte ;)

// Bella ❤


Detaljer i mitt Rum

Hejsan!
 
Idag, tänkte jag slänga upp lite bilder på några detaljer i mitt rum. Bilderna är inte de bästa utan är tagna utav min iPhone 4s, jag var inte speciellt noga när jag tog de men annars tycker jag att 4s har en väldigt bra kamera
 











 
Där har vi lite från mitt rum! Puss så länge // Bella ♥
 

Morsning Korsning

God morgon!

Hoppas ni sovit gott, det har i alla fall jag :) Nu ska jag börja göra mig i ordning inför skolan :)

// Bella ❤


Disco i Skolan

God Natt!
 
Nu ska jag börja göra mig i ordning för att sova, imorgon börjar jag 8.50 med musik. Vi har fått en långtids vikarie eftersom våran ordinarie, Emily - emelie, ja hur hon nu stavar, är mammaledig. Måste fråga om vi får låna högtalare till discot som vi ska ha för fyror och femmor i skolan. 
 
På tal om discot, så hade vi möte om det idag, några från klassen och några föräldrar, pratade om vad vi ska fixa, biljett försäljning och så vidare. Kom fram till att det skulle vara en maskerad. Shit va jag blev taggad när vi kom på att vi ska vara utklädda till säpo "agenter" och vakta så de små inte springer ut från lokalen och runt i hela skolan. Jag och Alexandra ska ha våra ridvästar och med vit tejp skriva säpo på de, kolla om vi hittar någon leksaks pistol och kanske något krulligt band så de brukar ha bakom örat och ett par maffiga solglasögon. Haha, vill bara se oss själva och hur barnen reagerar ;D 
 
Jaja, god natt på er alla :*
 
 
// Bella ♥
 
 

Liten Hästbloppis!

Heej!
 
Förlåt att bloppisen inte kom upp igår, men jag, tro det eller ej, somnade klockan 20.00 och sov sen hela natten, det va inte ens meningen att somna, haha!


Ja, hästbloppis då, den är inte så stor då jag inte har så mycket att sälja, men lite jag har lite kläder som jag vill bli av med :)
 

En vit/ljusblå tröja med vit krage, vilket funkar på tävling med en tex svart kavaj över eller en svart tröja där den vita kragen syns, jag är inte speciellt duktig på tävlings outfits men det här funkar i alla fall på mindre kulbbtävlingar. 

Tröjan och Byxorna är i storlek 158/164 och jag vill ha båda för 50:- st
 
 
Vit tröja, långärmad storlek 158/164       50:-
Svart tröja storlek S                               50:-
Chaps, vet ej storlek men ganska små    50:-
 

Hoppas ni tycker något verkar intressant! I så fall maila mig: [email protected]
kollar mailen dagligen, ibland flera gånger så skicka! 
 
// Bella ♥
 
 
 
 
 

Morsning Korsning

God Morgon !

Nu är jag på väg till skolan. Första riktiga dagen då vi följer schemat :P

Ha det bra alla, glöm inte att det blir bloppis här ikväll! 😘

// Bella ❤


Hästbloppis imorgon

Hej!

Imorgon när jag kommer hem tänkte jag ha en liten bloppis med försmå ridkläder, billigt och bra! :) håll utkik!

Puss och godnatt! // Bella ❤


14 dagar

Snart snart snart! Bara 2 veckor kvar :D


Filmmys

Godaste till filmmyset är de här, sombreros eller vad de nu heter, en kopp te, ett glas cola och en mysig katt som ligger och charmar bredvid en. Så har jag det just nu, kollar på vinn en date med Tad Hamilton :)

// Bella ❤


Old Pic

Gammal bild på lilla mig, till mitt gamla pass, haha!

// Bella ❤


Kräftlunch imorgon

Hejsan Svejsan!
 
Imorgon blir det kräftskiva hemma hos min moster, men vid lunch.
Ska bli mysigt och roligt och självklart ska jag ta bilder som kommer upp på bloggen.
 
 
 
 
 
// Bella ♥
 

Mysig och lugn dag

Heej!

Idag har jag bara varit hemma med mamma, kollat film och så vidare. Spelat på hästarna men jag vet inte hur det gått?

Ikväll ska vi äta min favoritmat! Kyckling i kokosmjölk med wook grönsaker och ris, mums mums mums 😍❤


// Bella ❤

 

 


God Morgon

God Morgon!

Vaknade för en kvart sen, så ligger i soffan och myser med vakna med the voice på tv:en. Ska väl försöka äta nånting men har alltid haft svårt att äta på morgonen. Knas.

// Bella ❤


Natti Natt

God Natt alla söta!

Nu ska jag sova, är inte speciellt trött men om jag inte sover nu kommer jag va väldigt trött imorgon och det vill jag inte! ☺ hoppas på en bra dag imorgon!

// Bella ❤


Önskelista

Halloj!
 
Min önskelista för 2012 är bland annat detta. Visst är det mer som man vill ha men det här är det som jag verkligen vill ha/behöver! ♥
 
Ja det här är väl det mesta jag vill ha, men det behöver inte va just den dockstation eller just det skalet, men datan ska det va! Haha! 
 
// Bella ♥
 

Mamma snor Datorn

Hej Hej!

Mamma har snott datan så mitt inlägg om min önskelista kanske inte kommer upp idag, vi får se när hon släpper datan.. Men annars kommer det imorgon :)

Imorgon börjar vi 9.30, ska lämna in lite papper och sen hitta på nånting. Just nu hoppas jag på Skansen som jag var helt emot förut. Men nu vill jag dit bara för att kunna gå runt och snacka med kompisar, vi har lite planer för imorgon. ^^ berättar det sen ;)

// Bella ❤


God Morgon

God Morgon!
 
Idag ska vi som sagt åka till Sydpolen, ska möta Becca, Ida, August och Ludde och ska vi ta bussen tillsammans till Karlbergs station. Nu ska jag göra mig i ordning, packa lunchen och badsakerna. 
 
Vad mer kan jag skriva? Ne ingenting ^^
 
 
// Bella ♥

Fyller år snart :D

Den nionde September fyller jag 15! Ska bli sjukt kul, eller egentligen känns det ju inte men det är ändå ett år. Och presenter! Så jag tänkte att jag imorgon ska slänga upp ett inlägg om vad jag önskar mig :) så jag har något att blogga om ;)

// Bella ❤


Bra Start!

Hejsan!
 
Första skoldagen idag, början på sista året i grundskolan. Vi var i skolan i ungefär tjugo minuter, fick våra scheman, kan väl säga att jag är sådär nöjd med det, men vi börjar ganska sent varje dag förutom på torsdagar då vi börjar åtta :s men på fredag har vi sovmorgon tills 10.15! whoop whoop!
 
Imorgon åker vi till sydpolen, har faktiskt aldrig varit där så det ska bli kul! :) Börjar 8:50 så det kommer nog inte va så lätt att koma upp, typ 2 månader med att få sova hur länge man vill och sen ska man vara vid karlberg 8:50...
 
 
 //Bella ♥

Sommarlovets sista dag..

God natt säger väl jag nu!

Imorgon börjar skolan igen. Vi börjar 9:30 och kommer vara där i max 30 minuter. Få våra scheman, prata lite om lovet och om vad vi ska göra dagen efter. Antagligen Skansen, tror fan att vi varit där varje åt :/ trååk!

Ha en bra första dag för er som börjar imorgon, annars hoppas jag att ni får kul i skolan! :)

// Bella ❤


Rolig Kväll!

Hejsan!

Igår sov jag och några kompisar hos Ebba, vi hade otroligt kul! Somnade inte förens, ähm, ja jag vet inte vad klockan va men jag vaknade runt två haha! Sen hade några killar lite kul med vatten, haha men när de lekt klart drog vi till Donken och käkade frukost, typ halv fyra.

Men nu är jag hemma hos min moster och ska äta här, men åker tillbaka ikväll, det är ju skola imorgon 😒

// Bella ❤


Nicostina Love igen .:)

Heej!
 
Helt kaous allt är just nu. Ska inte vara medryttare på Nellie.. Tänker inte ta upp anledningen, inte nu i alla fall.
 
Men det roliga är i alla fall att jag ska börja som medryttare på Nico igen! :D Har saknat henne så otroligt mycket, så det ska bli såå kul att rida henne igen. Och nu är hon ju inte längre halt heller.Plus att hon står närmare stan, vilken är en av anledningarna till att jag börjar där igen :)
 
 
// Bella ♥

Underbara Nellie

Hejsan!
 
Idag ska jag och mamma följa med mammas kompis till Ikea och vara smakråd. Finns inte så mycket jag kan skriva, vi får se vad som händer sen efter det. :) kanske blir det den vanliga sysselsättningen, kompisar?
 
Imorgon ska i alla fall jag åka och rida Nellie, nu ska jag börja rida måndagar och Torsdagar, ska bli super kul! :D Har varit inne på deras hemsida och kollat och vill verkligen dit och rida nuuu! Tänkte kopiera en text som de skrivit om lilla Nellie. Underbara häst alltså! ♥
 

I går hände nog det mest rörande jag har varit med om. Med risk för att verka helt "koko" ska jag dela med mig. Jag är helt övertygad om att vi kommunicerar med hästar genom bilder "telepati". Tom i hästtidningarna börjar man skriva om det. Innan människan fick ett språk kommunicerade vi så och hästarna gör det med varandra så varför skulle inte vi kunna göra det med dom? Prova själv att tänk en tanke, se framför dig i ditt inre hur det ser ut när hästen gör på ett visst sätt, tex går emot dig. Du kommer nog upptäcka att hästen - går till dig! var bara focuserad.

Nu till det märkliga, eller självklara men rörande - Jag hade i förrgår talat med Hasse om att jag ju har en särskild kontakt med Nellie och skulle vilja ha henne som ledarhäst på turerna. Kom fram till att  hon är lite långsam i skritten första kvarten så det är inte helt toppen då dom andra går fortare. På turen vi skulle rida igår hade jag tänkt ta Nellie på morgonen men ändrade mig i sista stund då jag tänkte att hon skulle vila och jag ta Turi i stället. När jag kom in i hagen kom Nellie fram men jag väntade på Turi - som alltid kommer, utom just nu. Jag tog Turi och hon följde motvilligt med. Nåt hon aldrig gör så jag undrade om hon var lite hängig kanske. Väl på stallplan hör jag Hasse ropa och Nellie kommer rusande och ställer sig på sin plats vid uppbindningsbocken. Hasse berättade halvt chockad att Nellie HOPPAT ÖVER tråden, ca 150 cm....Har hon aldrig aldrig gjort! Hon var inte ensam i hagen så ingen annan förklaring till det hela än att både Turi och Nellie hade redan uppfattat att jag skulle ha Nellie på turen, det var ju min tanke.....självklart fick Turi gå ner igen och Nellie var så nöjd med sig självCool När vi red iväg tog hon genast täten och hade den snabbaste gladaste skritt hon visat någon gång. I tre timmar gick hon stolt först! Som för att visa att -Jag kan visst vara din ledarhäst, matte. En helt ofattbar lyckokänlsa och en glädje att jag förstod henne och att hon fick visa och lyckas!

 

fint va :3 // Bella ♥


Natti natti :*

God Natt!
 
Ska gå och lägga mig i sängen och kolla klart på filmen på 5:an. 
 
Snart är det skola och vem fan ser fram emot det?! Usch jag vill inte ha skola igen, nian, sista året i den här skolan, med de här människorna, sen börjar man gymnasiet.. Men det är ändå ett år kvar tills det ^^
 
Gammal bild från frankrike med Pixie ♥
 
Puss, Puss Bella ♥

Fullt upp! ^^

Heeej!
 
Har verkligen haft fullt upp den senaste veckan, kompisar, vänner, kompisar. Har inte gjort något annat än att träffa de bästa! Vi har hängt runt lite på stan, umgått, varit på ung08 och kollat där men det är fan inte kul.. Det ända roliga är ju att träffa människor, haha! 
 
Igår sov jag, Ida och Pixie hemma hos Rebecca, hade riktigt mysigt och kollade på två filmer, satt ute på balkongen och gjorde ingenting, det är sjukt varmt hemma hos henne x)
 
jaja, puss Bella ♥
 

Mitt smink

Hejsan!

Hade inget speciellt att blogga om så kom på att jag kan visa lite av mitt smink, 2 borstar, en för foundation och en för puder.
Jag använder maybellines dream matte mousse foundation. Maybellines terraSUN bronzing powder. Loreals ögonskugga i tre nyanser, applicerar med en liten borste. Maxfactor kajal och maybellines mascara, great lash, svart.

// Bella ❤


Första dagen i stan på länge

Hej!

Dagen idag har spenderats med Alexandra. Vi har gått runt på stan och kollat runt lite, tog en fika och gick på bio. Vi såg "the amazing spiderman" den va faktiskt riktigt bra! Jag gillar alla spiderman filmer och den här är nog den bästa, lite mer humor än de andra ;)

Hemma har vi tagit hand om våra händer och naglar, de har blivit fina och nylackade nu :)

Morgondagens planer blir att träffa Ida och kanske beccis, nej det är dagens planer såg jag nu, hihi.

Puss puss // Bella ❤


Äntligen Hemma

Hej och Hå!

Är hemma igen, för att stanna.. Har varit borta i 6 veckor och verkligen saknat allt och alla här hemma. Men det har varit en härlig månad på Öland. Första veckan när Pixie var där regnade det mest men sen blev det väldigt fint och lite färg har jag i alla fall fått och badat en massa har jag också!
Twiss har fått springa ute hela dagarna och har haft det underbart, ville inte åka hem. Han har fångat möss och tappar bort två halsband, men ett har vi fått tillbaka av någon som lagt det i vår brevlåda. Undrar var han har varit då..
Jag har i alla fall haft det grymt skönt! Men nu är jag svintrött så ska sova

// Bella ❤

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3390229/images/2012/pic_5025a731e087c30b1e000348.jpg" class="image">


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!