Prata är det viktigaste...

Nu har vi varit på minnesstund, så sjukt sorgligt. 😢 men man får hoppas att hon har det bättre nu!

Tycker så sjukt mycket synd om henne, det måste varit otroligt svårt, om hennes vänner, speciellt Emma, hennes familj och alla runt omkring. Det lämnar stora spår efter sig.

3:e självmordet på ett halvår. I den här skolan måste alla komma varandra närmre, känna att de finns där för en och att man alltid har någon att prata med. Vi spenderar ju mest tid åt människorna i skolan nu. Mer tid än med våra föräldrar. Det här får aldrig hända igen, aldrig. Alla ni som känner att ni mår piss, släpp ut det, prata med någon, allt går att lösa ❤❤❤

Glöm aldrig det, aldrig aldrig!

// Bella ❤


Allt kommer att bli bra ❤

Hejsan!

Vet inte hur ni där ute mår men just nu mår jag ganska bra, men är ändå sjukt ledsen.. Ska på minnesstund ikväll. Trots att jag gråtit mycket finns det nog några tårar kvar.

Hoppas att hon mår bättre uppe i himlen nu och att hon skyddar och vakar över alla sina kompisar som finns kvar nere på jorden, kom ihåg att hon finns och lever kvar i era hjärtan ❤

// Bella ❤


Vila i frid tjejen!

Vila i frid! ❤
Du kommer alltid finnas kvar i allas hjärtan!


Ridning Idag

Idag är det tisdag vilket innebär ridning :)

Vet inte vad vi ska göra idag men hoppas på något kul ^^ och på älsklingen Donaldo :*

Nu ska jag vila lite, sen blir det stallet :)

// Bella ❤


12 skoldagar kvar!

Ännu en ny vecka, med skola.. Usch va otaggad jag är på det här.. På fredag har vi matteprov, nästa vecka har vi so prov.. Känner att jag vill ha sommarlov på en gång, men det är inte långt kvar :) 12 skoldagar :D

God Morgon på er!

// Bella ❤


Morsdag idag!

Idag är det morsdag som de flesta vet antar jag. Jag och mamma har gått och shoppat lite. Hittade äntligen en fin bh där man kan ta ut inläggen.. Hatar faktiskt push-up... Försökte hitta något att ha på mig när vi ska servera på niornas bal.. Utan lycka dock. Fick sjukt ont i magen så det var inte så kul att gå runt där..

Sen gick jag och mamma ut och försökte hitta en restaurang att äta på. Vi kom till en italiensk på odengatan. Väldigt gott!

// Bella ❤


God Morgon

God Morgon!

Sov över hos Alexandra inatt, 4 i en liten säng.. Väldigt trångt, haha!

Idag är det morsdag, så grattis alla mammor!

// Bella ❤


Eurovision

Eurovision! Hoppas det går bra för oss nu ;) älskar ryssarna, så sööta :)

// Bella ❤


Mysig dag vi haft!

Hej på Er!

Kom hem från badet för ett tag sedan, har precis duschat. Vattnet var faktiskt inte så jättekallt, man vände sig snabbt!

Men nu är jag i alla fall hemma och ska packa lite nya grejor, kanske äta nått lite snabbt och göra mig i ordning.
Ikväll blir det som sagt Eurovision med massa kompisar :) heja Loreen!

// Bella ❤


God Morgon!

God Morgon!

Idag hade jag, Alexandra och några andra tänkt att åka och bada om vädret håller. Får hoppas det :)

Sen ikväll blir det Eurovision hemma hos Alexandra, WOHOO heja Svergie!

// Bella ❤

Fick en ny klänning igår av mamma, tack! :)


Mycket i skolan

Hejsan!

Dålig bloggning det har varit men har haft mycket plugg :P men idag ska ett prov skrivas, kemi, nästa vecka har vi matte och veckan efter det har vi so prov, så det är mycket nu. Men ska försöka göra ett inlägg per dag minst :)

Men nu ska jag göra mig i ordning för skolan :)

// Bella ❤

God Morgon!


Pluggar

Sitter och pluggar lite här hemma nu, har kemi prov på fredag. Handlar om bio-kemi, livets-kemi. Alltså om kolhydrater, fetter, proteiner och nukleinsyror :) hoppas att det går bra!

Snart blir det Thaimat! 😍 <3

// Bella ❤


Lite smått och Gott!

Hejsan Svejsan!

Idag började skolan igen och allt var som vanligt. Vi har sålt kokosbollar så vi lämnade in pengar och tror vi fick in ganska mycket :)

Under helgen har jag och Alexandra varit på Öland med min mamma, moster och kusin. Vi hade det kul och mysigt och det var jättebra väder! ☀

Kanske berättar mer sen :)

// Bella ❤


Imorgon blir det Landet!

Hejsan!

Just nu sitter vi hemma hos mig och kollar BB och äter kiwi, mums!

Planen var att åka till min moster och sova där men vi blev hemma ikväll. Så jag, Ida S och Alexandra gick hem till Rebecca och hade lite skoj där :)

Men nu är vi som sagt hemma och imorgon ska vi upp tidigt och åka till min moster och sen till Öland :D wiiihååå!

// Bella ❤ (Alexandra)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3390229/images/2012/pic_202862142.jpg" class="image">


Godnatt

Vi hörs nån annan gång
/Alexandra


Sneak peak ! 👗

Sneak peak på min klänning ^^

Blir nog inga mer inlägg ikväll :) så god natt på er och så ses vi imorgon. Vet inte om det blir något speciellt imorgon men man får se :)

// Bella ❤


Lycka!

Det här är lycka! Åkte till affären alltså style by Tyra och kollade. Klänningen fanns inte upphängd men tur som jag kan ha ibland så fanns den i rätt storlek på lager :D är så glad!
Jag ska duscha nu och sen prova klänningen så att den inte luktar häst det första den gör ;)

På tal om häst så kan jag berätta om ridningen idag i ett annat inlägg när jag startar datorn ^^

// Bella ❤


BajsKORV!

Helvetes jävla piss bajs korv apa...! Klänningen är redan slut och igår försökte jag fler gånger men det gick inte och då fanns den! Blir asarg med tanke på att jag hade en i min "korg" men så är den ändå slut nu :( elaka som går och tar från andras korgar.. >:( blääää! Nu tänker jag åka till affären och hoppas på att de har den där annar blir jag ännu argare och lite ledsen :(
.


Öland

Jag och Alexandra ska eventuellt till Öland på torsdag. Det skulle bli så sjukt jävla skönt, hänger bara på mamma nu.. hoppas hoppas! Längtar efter sommaren för då blir det alltid Öland ^^
Det är så skönt att vara där, vi går typ 50 eller hundra (jag kan inte avgöra avstånd) meter ner till havet och stranden. Så fiint! :) Och tomten är stor och man kan springa runt, käka blåbär och bara slappna av. Och alla människor, släktningar som är där och våran lilla stuga som är så fin!
.
Inte alls långt in till morfar och till stallet. Synd bara att man inte hade egen häst. Morfar han snackar ju om att ha en häst men jag vet inte hur det skulle gå, det är ju inte så att jag kan åka ner dit efter skolan eller så. Men jag skulle dra dit varje ledighet, kanske inte helger... men men!
.
Det här är ett tidsinställt så jag sitter väl i skolan just nu och har tråkigt antar jag ^^
.
bilder från i somras
förutom den här..
hamster


Hahaha, älskling saknar min bebis! (såld)
.

Godmorgon

Hälsar Sebastian
//Alexandra


God Morgon!

God Morgon!

Nu är det tisdag och jag börjar om en timme.
Ikväll blir det ridning. Vi hade lite markarbete förra gången så det kanske blir hoppning idag :) jag vill som alltid ha Donaldo :* antar att Alexandra vill nog ha Amon :)

// Bella ❤


Onödigt

Nu blir det snart BB :D weehååå!
Haha, onödigt inlägg bara för ett misstag :*
.

Klänning, klänning, klänning!

Hejsan Svejsan!
.
Sitter hemma och har precis försökt att beställa en klänning men det gååår inte -.- har försökt 3 gånger, 2 med mitt kort och en med mammas men inget funkar.. aah.. Vill inte att den ska ta slut så imorgon på G mot stallet tänker jag stanna där och se om det är öppet och om den finns där.. annars kanske man kan be de beställa de eller nåt sånt. Håller tummarna för det bästa för jag vill verkligen ha klänningen, älskar den!
.
Om jag nu får tag på den så ska jag dra ut lite på det, haha! ^^
.

Ekorrelampa

Hur tänker ni?
Jag tycker den här lampan är ganska cool och skulle kunna tänka mig den men min mamma är helt emot den. Även om det är en lampa så tycker hon det känns fel att ha en lampa i en ekorres svans.. Den finns på Åhléns och kostar runt 300 har jag för mig..
Så hur känner ni? :)

(man kan byta ut lampskärmen för den är inte jag så förtjust i..)

// Bella ❤

 


Moi

Heey sitter o lyssnar på live my life med Ayleen. Jaa det är JB som sjunger, but still awesome
Hade nyss franska uppsattsskrivning, gick nog ganska bra :) hoppas jag i alla fall ^^ nu måste jag med becca till toan


God Morgon!

Hejsan Svejsan!

Vaknade prick elva idag, duktig man är ;) tog en dusch och nu sitter jag och kollar på "chihuahuan från Beverly Hills"
Haha :) saknar min lilla Stitch när jag kollar på den här filmen. Förut hade vi en av min mosters hunds valpar i nästan ett år men sen såldes han :'( buhu!

// Bella ❤


Trött...

Heey
Klockan är halv nio men jag kan inte somna oom... Vaknade faktiskt för en halvtimme sen av att jag var intrasslad i hörlurarna...
Haha låg och pratade med Oskar igår kväll, självklart somnar jag under samtalet... Standard à la Alexandra ^^
Nu ligger jag i alla fall här, trött men okapabel att somna. Det är ju så mycket ljud utanför oxå med alla småbarn som springer runt o skriker... Får väl somna till musik...


Lite av Dagen

Hejsan!
.
Har precis käkat en fattighets middag, haha, ne men kom hem ganska sent så orkade inte göra något så mamma kockade ägg och så har jag ätit de och lite kiwi och GLASS, underbara glass! tihi!
För att fylla ut det här inlägget kan jag skriva lite om dagen idag.
.
Efter skolan så hände det lite grejer och det blev mycket snack om en grej som hänt i skolan som jag inte tänker gå in på här på bloggen. Så vi stannade där och så men sen gick jag, Rebecca, Ida och Alexandra hem till Alexandra och kollade lite, snackade och hade lite kul. Jag åkte med Alexandra hem till Sumpan och så bakade vi kladdkaka, den blev dock inte kladdig ^^ Men det var ändå gott :)
.
Morgondagens planer har ju Alexandra berättat om här under och jag har längtat och det kommer bli sjukt kul, blev så nervös när Rebecca sa att hon inte fick.. Men mer får ni läsa här under :)
.
Nu: big brother, sen: duschen
.

Åh, så segt

Sitter hemma en fredagskväll och PLUGGAR!
Labbraporten och engelska reflektionen är i varje fall avlagd nu, bara Första Världskriget arbetet som är kvar att skrivas. Men som vanligt har jag fastnat i mitt skrivande.... Blöö'
Funderar på att ta en dusch innan jag återgår till datorn, Word och det satans SO arbetet. Känner att jag kan behöva slappna av, är så sjuk trött också! Vill gärna vara utvilad till imorgon, ska träffa den Affe imorn någon gång när jag vaknat, men packa innan, träffa Bella för att möta upp Rebecca, fixa en sak, sedan till Bella, duscha fixa och sedan till Rebecca igen för en trevlig tjejmiddag till Rebeccas ära! Hon fyller ju BYXMYNDIG på måndag! Grattiiis!
Åhh vart så sjukt nervös idag, när jag fick ett sms från Rebecca där det stod att hon inte fick ha någon sleepover... MEN med lite tårar och smörande lyckades hon övertala sin mor, så imorn kör vi! Woop woop!
Näeej men det var skönt att det blir av i alla fall, vi hade ju sett fram emot det så och all mat är redan inköpt så det hade varit slöseri med diskussioner om pengafördelning och pengar överhuvudtaget. OCH en minnesvärd kväll hade antagligen gått bort.
Uh, nu ser jag inte riktigt vad jag skriver längre... Bäst jag går och duschar.
Au revoir

Snart där!

Jag vet inte vad jag ska säga men jag är fortfarande inte helt klar med so uppgiften, dock är det inte mycket kvar :)

Imorgon kommer det vara en så lättnads känsla när man får lämna in uppgifterna och känna att man slipper arbeta med de mer ;)

Det här blir nog sista för idag, så god natt! :*

// Bella ❤


Plugga, skriva, läsa, plugga, skriva, läsa...

Känns så jobbigt att ha massor av jobb att göra med skolan och så. Jag vill kunna koppla av ibland men nu måste jag sitta och verkligen jobba, läsa och skriva, fantisera mig in och massor av sånt jobbigt. Egentligen hade det varit skönare med prov för då har man ett antal sidor och plugga på och sen frågor att besvara. Men samtidigt är det skönt att få skriva som man vill och ta upp det man känner för. Hur känner ni, skrivuppgifter eller prov?
.
Nu ska jag fortsätta plugga och kolla lite på let's Dance, som nu för tiden går på torsdagar? antar att det beror på VM..? ;/ jaja!
.


I skolan

Hej!

Kul att få se lite inlägg som Alexandra gjort ;)

Just nu sitter jag i skolan och väntar på henne. Hon har utvecklingssamtal.
Idag slutade vi 13.20 och då gick jag hem med Ida och Alexandra, sen kom Alexandras kille så va vi hemma ett tag och blö, blö :)
Men nu ska vi gå! Haha, knas inlägg!

// Bella ❤


Älskar dig

Min underbara älskade sötnos Amon... Hur ska jag stå ut att inte leva med dig?


Tsjuk

Hey
Sitter hos Bella nu och hon ska plugga men vi fastna vid bloggar :p haha standard.
Har inte varit i skolan idag, mådde inte alls bra när jag vaknade så jag stannade hemma, vilade och skrev lite på SO uppgiften som Bella redan nämnt. Runt 13 nånting gick jag till skolan ändå, för skulle lämna lite pengar till Rebecca. De hade kort dag i skolan och slutade 13:20 för lärarna har någon konferens... Orkade inte gå hem igen så jag följde med Bella hem tillsammans med Ida S (:
Ska träffa Affe sen när han slutar vilket verkar ta evigheter... Uhm... Sen blir det utvecklingssamtal (:O) och pluugg... Ääöshhsl orkar intee :( haha bara att stå ut 34 dagar till!
Haha förlåt om det är knas skrivet men pallar inte tänka så mycket...


YA... RIGHT!

Tänkte gå och lägga mig nu!
Har läst och skrivit stenhårt nu med So uppgiften vi har tills på fredag. Man ska låtsats att man var någon som krigade eller gjorde något annat i första världs kriget. I den här uppgiften ska man skriva om när man kommit hem efter kriget och till exempel berättar om det för någon. Man ska skriva om hela kriget, vad som hände, hur man kände och med hur mycket inlevelse som helst! Jag tycker att det är ganska svårt. Jag valde att bli kusk i filmer och i böckerna står det knappt vad en kusk gör. När jag frågat så är det väl att de levererar saker till soldaterna och så. Men jag har några frågor som jag ska ställa imorgon som förhoppningsvis får mig att gå vidare i det här :P
.
Har ni jobbat med det här? :)
.
God Natt alla fina läsare, verkligen kul att se att det faktiskt är folk som läser den här bloggen! :) :*
.
en liten sköning får ni som god natt present ;)
.


Operation Dagsverke + sol!

Halloj!
.
Nu är jag hemma, har mat i magen och ska snart sätta igång med plugg, så sjukt skönt ! -.-
Idag hade vi operation dagsverke, vi skramlade bössa, först vid Tc och på platten men sen gick vi också runt en del.
Sen började vi tågluffa och det var då pengarna kom in ;) Där kan de inte smita ifrån oss, haha! :)
Vi fick mest mynt och 20 lappar men typ en 50 lapp och en hundring ;D weehåå!
Jag och Rebecca samlade in 486 kr var :D
.
Sen efter det gick jag, Rebecca och Alexandra och sola på solarium, så sjukt skönt det var! Varmt och mysigt haha!
Blev inte så jättebrun men lite skillnad ser man :) Ska dit om en vecka och sola igen så att det lägger sig ordentligt :) Har inga bilder, men det kanske kommer! Men här får ni google bilder från stället vi var på :)
.
.

Dagens Planer :)

Hejsan!

Igår skrev jag ett inlägg om allt och när jag var klar raderades allt, blev så Irriterad att jag sket i att skriva det igen :P

Men idag ska jag möta Rebecca, Ida och Ida och så ska vi samla in pengar för operation dagsverke. Ska bli väldigt skönt! Men märkte nyss att jag gick upp alldeles för tigit än vad jag behövde -.-

Sen händer en liten hemlighet ;) som ni får veta då!

// Bella ❤


Ndlxleonsnw på mig

Alltså usch fy bläää på mig jag är så dålig som inte bloggar ååh fyy fan ;)
Nu är det tisdag morgon, börjar dagen med Matte, känns okej eftersom jag nu äntligen uppdaterat min spotify till premium :D
Efter det är det språkprov... Är inte särskilt nervös, tycker jag pluggat på ganska bra :) ska öva lite nu på bussen ändå, just in case!
Va händer sen då...?
Ridning efter skolan som vanligt och sen plugg plugg plugg :(
Åh nääe jag borde återgå till franskan nudå, men jag ska försöka bättra mig med bloggningen, i swear! (halvt)
/Alexandra


Fan också - varför?

Kära elever,

Det är med stor sorg vi måste meddela er att vi inte kommer att kunna fortsätta bedriva vår verksamhet på Ryttarstadion. Som ni kanske vet har vi under en lång tid legat i en hyrestvist med fastighetsbolaget Ryttarstadion AB som äger fastigheterna vi använder idag. Efter nästan 60 år är vi alltså avhysta och vårt hyreskontrakt går ut 30 juni. Vi har därför inget annat val än att avveckla Östermalms ridskola.

Hästarna kommer att säljas och alla som är intresserade är välkomna att lägga bud fram till 21 maj. Därefter kommer hästarna att läggas ut på annons och vi kommer att lägga stor vikt vid att hitta ett bra hem till alla hästar. Vill du köpa en häst erlägger du en handpenning på 20% av priset (återbetalas ej) redan nu och alla hästar avhämtas efter 20 juni.

Vi försöker njuta av den tid som är kvar och avsluta med flaggan i topp.
Tack för den här tiden, vi hoppas att ni har haft lika roligt som vi!

Östermalms ridskola

 

Känns så sjukt tungt och tråkigt när man kommer in på deras hemsida och hittar

detta... Efter 7 år så kommer det bara att försvinna, ridskolan, människorna, hästarna. Donadlo.

Fan att man inte hade pengar så att man kunde köpa drömhästen, älskar honom så sjutk mycket!

Om det är någon som vill köpa honom så skulle jag så gärna veta det så att man kan kan få träffa honom igen ♥

Helt plötsligt såg man inte lika mycket fram emot sommaren...


image description

image description

image description

image description


♥♥♥ Älskar dig finaste häst! ♥♥♥

.



 


Operation Dagaverke

Är det några mer där ute som har operation dagsverke. Är det hela Sverige som har det eller vi här i Stockholm? :/ aja, jag och några andra ska skramla bössa, känns lite tiggande, haha! ;P vad ska ni göra om ni nu ska göra något? :)

// Bella ❤


Disko ?

I skolan :) Har tyska i datasalen så jag passar på att slänga in ett inlägg ;) busigt!
Efter den här lektionen ska jag och 3 andra från våran klass gå över till Gustav Vasa och fråga lite om ett disko som vi ska fixa där för ettor, tvåor och treor :) Blir nog kul!  Några föräldrar har fixat med affischer och biljetter. Hoppas det är många som kommer så vi får in mycket pengar :)

.


Dario och Tyra

Bara jag som tycker att den här hästen är så otroligt sjukt snygg och har grymmaste tjejen på ryggen!
Älskar båda hennes bloggar, tyras.se och darios.se. Det är speciellt kul att läsa darios.se eftersom jag faktiskt har ridit honom när han stod på ridskolan. Han var verkligen en fin häst och han är nog ännu finare nu när Tyra lagt ner så mycket jobb med honom. Hade honom som favorit ganska länge men sen, red jag någon annan och så slutade han gå med på våra lektioner :(
I hoppningen var han extra kul att rida, båda för att han hoppar så stort och det gav en härlig känsla och sen för att han älskade det! Han blev väldigt glad när hoppning stod på schemat! ;)
Grymt snygg, söt, fin, vacker häst och grym ryttare!
.
Dario och Tyra



.

Söndags kväll - hemkunskap -.-

Heej!
.
Sitter och försöker jobba med hemkunskaps frågor, så sjukt trist såhär på en söndagskväll, men annars då?
Försöker sitta av tiden i väntan på Big Brother, hoppas som fan på att Jennifer åker ut, men vill verkligen se vad hon har och säga till Annica, spännande det kommer bli ikväll ;)
.
Imorgon är det ny vecka i skolan, vi börjar med slöjd vilket är sjukt skönt, att börja veckan lite slappt där man kan sitta och snacka och sy, vi syr tjocktröjor ^^ på elevens val syr jag och alexandra baddräkter, de är supersnygga på bilden, hoppas den blir lika snygg när vi sytt de ;) bådas är blå men i olika nyanser :) kommer nog se härligt ut i sommar! Bild kommer nog att komma upp då ;D
.
Nu ska jag fortsätta på mina frågor så att jag kan koppla av en stund ikväll :)
.
bjuder på en smått uttråkad tjej...

.


Glaad!

Hejsan Svejsan!

Hemma nu, sov hos min moster för mamma var på tjejmiddag. Hade inget annat för mig :)

Nu är vi hemma och har tagit en liten fika, hittade ett piercingsmycke som varit bort aslänge - glaad! :D

// Bella ❤


Grattis !

Grattis min underbara älsklings kille, älskar dig min mys katt! 😍😘 :*

6 years of life, 6 years of love!

Gratis på 6 års dagen pälskling!

♥ Love You ♥

.

 


Big Brother- svin

Är jag den ända som kollar på big brother?
.
Jag blir så jävla förbannad på både Jennifer och Marcelo, de hånglar i slussen, trots att Marcelo är tillsammans och förlovad med Annica som också är inne i huset, vilka jävla svin säger jag bara!
.
Jennifer hade precis haft ett snack med Annica om hur bra vänner de kan bli och att de precist löst sitt hat mot varnadra och bla, bla, bla.. sen går hon och hånglar med Annicas kille, snacka om att sjunka till en jävligt låg nivå, fy fan! Jag blir jävligt arg över sådant, så sjukt pissigt! :@ sen är det så att Annica börjar fatta när de låser in sig i bikten. Men hon fejkar att hon inte fattat..! Stackars kvinna alltså :(
.
Sen blir Marcelo sur på Annica för att hon vill veta sanningen när han sagt att inget hänt, dumma kille..
Men nu verkar det som att han erkänner, det är väl bra, men det är fan inte rätt från första början...
Annica
Marcelo
Jennifer - hon sitter löst så därför ska ingen rösta på henne, ut med JENNIFER!
.


Fredags eftermiddag! ^^

Hejsan!
Äntligen fredag och helg igen, grymt skönt! :)
Efter skolan åtke jag och Ida S med hem till Alexandra i Sundbyberg, hon provade lite kläder och så till sin lilla biokväll ^^ Sen åkte vi till mig och va här ett tag, kollade på lite allt möjligt i mitt rum, Ida S var väldigt nyfiken på mina piercingsmycken ;) Vi käkade lite och hade det mysigt och sen gick de.
.
Jag beställde pizza och har nyss ätit en del, är proppmätt! :o Så nu ska jag smälta maten lite och så blir det kanske något inlägg imorgon :)
.
image description
gammal..
.

Skolan är fan snart slut..

Tänkt att snart är även detta läsår slut, åttan, fan va tiden har gått fort och va underbart det har varit!
Det är runt 30 dagar kvar och då är krisithimmelfärd och andra sånna ledigheter inräknade, en månad! Herregud, då är det sommarlov och efter det förhoppningsvis underbara lovet så börjar vi nian. Då är det dags för nationella och tänka på val av gymnasium, shit, känns som det var nyss man gick i ettan och tvåan, sexan och sjuan..
.
Men våran klass har förändrats så jävla mycket, mest possitivt. Det finns inga tydliga linjer mellan eleverna, vilka som är de cola och vilka som är töntar. Vi har börjat umgås mer med varandra och jag har börjat vara med några andra utanför skolan som jag knappt pratade med i sjuan. Vi har fått betyg och hade oturen eller turen (vem vet?) att vara först med de nya betygen som går från F till A. Jag har blivit mycket bättre på att prata högt för klassen, förut var jag livrädd, men jag tror att det beror på att vi har den stämningen i klassen där man inte längre hugger på varandra, man blir respekterad och man respekterar de andra.
.
Jag höll nyss föredrag om min favorit ryttar, Rolf-Göran Bengtsson, jag tyckte det var kul, alla lyssnade och hade frågor och jag tror att jag nästan fick hela klassen engagerad. Det blev mycket frågor om själva ridningen och inte bara om Roffe, de undrade mycket och det är ju kul, det var ingen som satt och gäspa för att jag pratade om "töntiga hästar"...
.
Jag är väldigt nöjd med det här året! Just nu älskar jag klassen jag går i, medans jag hatade den för ett år sen! Underbart! ♥
.
.

Drömmar

God Morgon!

Sovit gott? :) det har jag, hade en knas dröm som jag vaknade ifrån :( hade velat fortsätta sova och se vad som hände. Det är alltid så jobbigt när man verkligen älskar drömmen och så vaknar man, inte kul :/

Aja, får hoppas att drömmen fortsätter inatt ;) nu ska jag i alla fall äta lite och kolla på "vakna med the voice". :)

// Bella ❤


Körsbärsblommor

Skämms på mig, skämms!
Jag har sett alla som fotat i kungsträdgården och alla körsbärsträd och jag har fortfarande inte varit där, de blommar väl inte så länge? :/ känns lite segt om man skulle missa de för det är ju så sjukt fina! Ska försöka dra ner mamma på stan imorgon när hon kommer hem :) Sen får vi se vad jag hittar på, ska kolla hur mycket pengar jag har så att jag kanske kan köpa något fint till klänningen som ska köpas, tihi, kul att hålla på en liten hemlighet ^^ Alexandra har också bestämt så på avslutningen kan vi ta foton och visa upp här på bloggen :)
Den bilden vi har i menyn är tagen förra året på avslutningen :) Så det kanske blir en ny i år! Tänkte kanske skriva av mig lite om skolan och så i ett annat inlägg sen :)
tagna från google (förutom bilden på oss)



Glaaad! :D

Hej Hej!

Idag hade jag utvecklingssamtal. Som alltid är det ju lite nervöst och man vet inte vad man ska säga. Lärarna och mamma sitter och kollar på en och man har ingen aning om vilka mål man ska skriva.. Eller om man ska få en utskällning eller beröm?
Men till den här gången hade vi innan fått sätta våra mål så då slapp man det där stela i början. Så det gick bra, de sa bra saker och så, jag har höjt mig i matte vilket var ett av mina mål förra året :)

Mamma har lovat mig en klänning till skolavslutningen om jag håller mina mål och så, är så grymt glad och hoppas att jag lyckas för klänningen är så grymt SNYGG! Tänker inte visa den nu ;)

Fick en annan liten present idag, mums!

// Bella ❤ 👗


Hål i Magen

Jag har aldrig tänk på att jag har ett hål i magen. Då tänker väll alla "det har ju alla" men jag menar inte naveln utan navelpiercingen. Tar man ut den så är det ju ett hål där, lite äckligt ^^
Bytte smycke idag och passade på att ta en bild när jag inte hade något smycke i :)

// Bella ❤


Söta och Vårliga!

Gick ner på stan med Alexandra efter skolan, kollade mest men köpte de här fina örhängena på H&M. De var väldigt billiga för att vara så många! Tyckte de var lite vårliga och söta ^^
Det är så varmt ute, verkligen underbart väder här i Stockholm. Antar att hela Sverige har bra väder! Hoppas det stannar och att graderna bara tar en väg, uppåt! ☀

// Bella ❤ 🌺


Skola..

Skola igen, fan va kul!


Valborg!

Hejsan!

Hur har ni haft det? Jag har haft det bra under Valborg. Först var jag och mamma hemma hos min moster och kusin, åt middag och kollade på en brasa, köpte en sockervadd ^^

Sen åkte vi hem och jag träffa Alexandra och Pixie, vi hade väldigt kul!
Sov hos Alexandra, Johanna kom också, så vi sov trångt och mysigt. Pixie bredvid Johanna, jag låg som en jävla hund vid deras fötter och Alexandra i en mini säng bredvid, haha, mysigt!

Det var en kortfattad Valborg! ;)

// Bella ❤


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!