Ny Väska ^^

Hihi, fick en ny liten väska av mamma idag, den kanske inte är den bästa då den inte går att stänga helt, har bara en liten magnetknapp så kanske inte den bästa väskan att ha där det är fullt med folk, man kanske blir några kronor fattigare då, men man kan ju alltid ha den ner till stranden med lite braiga grejer i ^^
 
tack mammis :)
 
// Bella ♥

True Shit

Jag förstår verkligen inte att det finns så många som stämmer in på mig. Jag har nästan alltid trott att jag varit ensam om det men nu, haha, så är det så många som verkar göra sånna här saker. Jag har valt ut 5 bilder som stämmer in på mig, men det finns hur många mer som helst, funderar på att göra lite tidsinställda med sånna här bilder, så blir det i alla fall lite uppdatering om jag nu inte skulle kunna blogga ^^ hihi!
 
 
Där har ni de! De här passar verkligen in på mig, stämmer någon på er? Hahaha ;)
 

// Bella ♥

Till Emma snart

Hejsan Svejsan!
 
När mamma kommer ska vi åka upp till Emma på Thorax, som inte ligger långt ifrån oss, vi kan gå eller cykla :) Mamma har varit och hämtat lite saker som Emma ville ha, pennor och block bland annat. Sen så köper hon med sig mat från McDonalds, även det är Emmas beställning ;) Så vi ska väl äta där med de och umgås lite. Sen kommer Pixie hit efter att ha varit med sin kille, hon sover över här inatt och så skjutsar mamma oss till tekniska imorgon vid tio ungefär, vi tar roslagsbanan till Vallentuna och därifrån åker vi till Hälsingland med hennes mormor. :) Kommer nog bli mys ^^
 
Finaste bilden ^^
 

// Bella ♥

Ber till Universum

ÅH! Inte igen! 
 
Min kusin har peacemaker, hon fick den för 7 år sedan, i vintras bytte hon batteri i den och såret läkte ihop och blev fint. Men då är det såklart så att en sladd inte satt i helt och min kusin blev snabbt trött och orkade ingenting. För några veckor sedan opererades hon igen för att fixa det här. Men självklart ska något gå fel då också, såret läker inte och hon har fått infektion i det. Visst är hon på och pillar och blåser på såret, men det kunde läkarna tänkt på innan och satt på ett plåster så att hon inte kom åt. Min kusin har downs syndrom. 
 
Nu måste hon opereras igen, ta ut pacemakern och sätta in den på andra sidan, vilket betyder att hon nu måste ha två ärr och två plåster som är lika med 2 sår. Vad kommer hända nu? Jag hoppas verkligen att alt blir bra nu så att de kan få njuta av semestern och komma ner till Öland, vilket de inte kan om inte det här läker och blir bra, de måste ju alltid kunna åka till Thorax som ligger här inne i stan. Så jag ber till Universum, universum funkar alltid. Jag är inte kristen, jag är ingenting. Så jag ber till Universum om att min kusin ska bli bra nu och att allt så gå snabbt och enkelt och att hon ska kunna komma ner till landet och ha det bra! ♥
 
från tidigare operationer, puss på dig Emma ♥
// Bella <3

Sommarens Planer

Hej Hej!
 
Tänkte skirva lite om hur sommarens planer ser ut. Under de två veckor som gått, eller är det tre veckor? Jag vet inte riktigt hur länge som gått utav lovet men den biten har i alla fall varit bäst! Har umgåts nästan varje dag med vännerna och vi har haft så kul, vi började såklart innan lovet men efter så har det hänt så mycket kul! Hela våran klass har blivit så mycket bättre och det är synd att vi bara har ett år kvar med varandra. Vet inte hur jag kommer att klara mig, hela mitt skolliv har jag gått tillsammans med Alexandra. Vad ska hända när jag inte gör det? Skitsamma, nu ska jag ta sommarens planer.
 
Nu på lördag åker jag och Pixie till Hälsingland, vi kommer ha det jättemysigt. Rida, gå på restaurang, åka till järvzoo, ett zoo i Järvsö, haha passande namn ;) Mysa ute, bada (: Vi är där en vecka, kommer hem på lördag, åker ner till Pixies land på söndagen, ja vad kan man göra där? Klappa kossor och hästar, cykla, skjuta. Jag vet inte riktigt men det var i alla fall det vi gjorde förra året ;) både jag och Pixie lärde oss cykla utan händer för vi cyklade typ varje dag där, hehe :) Där är vi i en vecka, mamma kommer och hämtar oss där och så åker vi direkt till mitt land på Öland. Där finns det väll ganska mycket att göra, bada, rida, shoppa mm :) Pixie stannar i en vecka och sen är jag där 3 veckor till, så nu blir jag borta i 6 veckor så vi får se hur uppdateringen blir, jag ska väll i alla fall försöka slänga in ett inlägg då och då :)
 
Hoppas alla får en bra sommar! :*
 
lite gamla bilder från sommaren 2009 skulle jag gissa ^^
 
// Bella ♥

De nya Shortsen

 Hejsan!
 
 
Gick ner på stan igår och köpte ett par nya shorts i grått. Så det blir ett par i lite roligare färg och ett par i lite mindre rolig färg, men ett par gråa kan ju alltid vara bra ^^ Så nu har jag två par av mina små älsklingar, haha! ;)
( bilden på de gråa ser lite annorlunda ut från hur de ser ut i verkligheten, det är inte alls samma färgskillnad på resorbandet (eller vad det nu är) där uppe och resten utan det är samma färg :)
 
 
// Bella ♥
 

Hej Så Länge!

Nu drar jag ner på stan med fina Pixie! Ska köpa mina short nu, hehe :) Bloggar när jag kommer hem och visar vilken färg det blev :)

// Bella <3

Parfymer

De parfymer jag använder är By Night av Christina Aguilera, den luktar jättegott och är väldigt fin tycker jag.
Sen använder jag Coconut Passion från Victoria's Secret. Den luktar också väldigt gott, en blandning med vanilj och kokos. Den fick jag av min kära bästis Pixie efter hon hade varit i miami, tack så mycket :)
 
Den går såklart att beställa och By Night går att köpa på tex Åhlens och kick, tror även att Lindex har den. Men i de flesta sånna slags affärer skulle jag gissa ^^ värd att köpa!
 
frametastic picture
 
// Bella ♥

I <3 Hollister haha

Hej Hej!
 
Jag, allvarligt talat, bor just nu i mina nya kläder från Hollister. Jag älskar de! Finns nog bild lite längre ner. Men jag kan inte släppa taget om de. De är så otroligt sköna, en vanlig t-shirt och ett par små mjukisshorts. Seriöst vad har Hollister i sina kläder som gör de så här sköna, matrialet är ju underbart! Alla mina kläder från Hollister är såhär sköna så något speciellt måste de ju ha i kläderna, eller? Nu funderar jag på att köpa ett till par sånna här shorts. I en annan färg, mina är rosa. De var inte så dyra heller så jag ska dra dit, ja det ska jag, nu har jag bestämt mig. Får se om det blir idag eller imorgon, men jag ska ha ett par till, vilken färg?
 
Ja, men jag måste i alla fall börja packa nu känner jag, åker på lördag och har inte ens börjat lägga fram än. Tänker på Alexandra som behövde 2 veckor på sig, jag kör på två dar istället, det funkar nog, bara jag tar mig upp ur soffan och sätter igång, har blivit så jävla lat nu, men det kan ju bero på att jag är sjuk..? Vi kan ju i alla fall skylla på det ;)
 
såhär ser de ut, fast mina är rosa. Ska kolla vilka färger det finns..
 

// Bella ♥

Grattis på Födelsedagen!

Ja må han leva, ja må han leva, ja må han leva uti hundrade år.
Ja visst ska han leva, ja visst ska han leva, ja visst ska han leeevaaa utiii hundrandeee åååår!
Hurra! Hurra! Hurra! Hurra!
 
Grattis Vinkan på 6 års dagen ♥
 
 
// Bella ♥

Kvällsmys

Hej på Er!
 
Sitter och kollar på film, love in Manhattan, det är faktiskt ganska bra, i alla fall det jag sett. Började titta när det hade gått 45 minuter efter att ha kollat på Dr dolittle, handlade om en man som snackade med djur. Huvudrollen hade Eddie Murphy och den var faktiskt väldigt rolig tycker jag, speciellt när det är djur med i filmen ^^
 
Men nu tänkte jag göra lite fika (te) och mysa med film. Får se hur det blir imorgon, jag ska ju som sagt till Vinston men när vet jag inte, hm.. :)
 
Aja, skrivs snart (:
 
finaste Donny :')
 
// Bella ♥
 

Lite små Planer

Hejsan!
 
Jag har så tråkigt.. Alla är bortresta, jag är ensam hemma och är sjuk. Finns inget roligt att göra >.<
 
Men imorgon så ska jag till min kusin, hennes son fyller år och har egentligen kalas på lördag men jag åker till Hälsingland med Pixie då så jag firar honom imorgon istället ^^ Då blir han nog glad, hehe :) 
 
På fredag så ska jag eventuellt åka och rida, ska prata med Petra först så att vi kan bestämma något som passar båda, men hon är ju i och för sig där i stallet hela dagarna. Men i så fall åker jag dit och rider Nellie, eller Gobi, skulle kanske prova honom en gång också. Det ska i alla fall bli kul :) 
 
På kvällen ska Pixie sova här hos oss och dagen efter åker vi, jag har inte ens börjat packa, ops..
 
 
// Bella ♥
 

GLAAD! :D

Heeeej!
 
ÄR väldigt glad nu för jag ska till hösten börja som medryttare på Nellie. Ska bli så sjukt kul! Ska försöka få med Alexandra nån gång så kan kanske hon bli medryttare på Gobi, en jättesöt liten häst. Då skulle vi kunna ta mysiga uteritter tillsammans :D ♥
 
Det här hittade jag på deras hemsida när jag var inne och kolla, weehåå!
 
 
Man undrar ju lite hur många som mailat om annaons och vilken tur jag hade som fick chansen att komma dit, rida och bli Nellies medryttare. Det var jättekul att rida Nellie, en snäll liten häst. Det här var också väldigt roligt att se :)
 

osminkad..

// Bella ♥

Nyfixade Naglar

Hej Hej!
 
Har precis målat naglarna. Var lite sugen på fransk manikyr igår så jag försökte mig på det. Blev ganska nöjd för att ha gjort det själv. Det blev väl lite hackigt och ojämnt på vissa ställen men är ändå nöjd med resutatet :) Det vita målade jag med ett speciellt nagellack för just fransk manikyr och det andra är ett vanligt lite biege-rosa nagellack.
 
 
// Bella ♥

Morgonen Startade Bra..

Halloj!
 
Är sjuk, på sommaren, är inte det bland det värsta som finns? När det är sommarlov och man ska sitta ute i solen och mysa i värmen. Då ligger jag hemma, med snuva, hosta och halsont. Sjukt trist! När jag vaknade imorse var jag helt igentäppt i näsan och snöt mig, började blöda näsblod som in i helvete. Det slutade inte rinna.. La mig i sängen med papper och skit och efter ett tag slutade det men hela jag var täckt av blod, äckligt! Är fortfarande blodig och golvet i badrummet är fullt med blod, ska fixa det snart och ta en dusch, men först lite lunch :) 
 
Hur startade eran morgon?
 
 
// Bella ♥

Nellie <3

Hejsan!
 
Vid halv två åkte jag till stallet där jag skulle provrida Nellie. Vi skulle rida iväg vid ungefär 16 medtvå andra medryttare och hon som ägde hästarna. Det var jätte enkelt att åka dit och tog väl inte jättelång tid. Petra som hon som äger hästarna heter, visade mig runt lite och så kollade vi på hästarna. Nellie var så söt, riktigt gullig liten häst ♥
 
Vi fikade lite och sen kom hennes sambo. Sen skulle de fixa med hö, så jag och
Petras dotter hämtade hästarna från hagen och började borsta de. De var helt blöta eftersom att det hade regnat ganska mycket på morgonen. Men de torkade ganska snabbt. 
 
Nellie reds med någon western liknande sadel, hade aldrig ridit med sån innan så det var lite kul att prova på och det var jätteskönt att sitta i den. Nellie har haft lite problem med ryggen efter att hos tidigare ägaren ridits med en trasig sadel och ha varit dåligt skodd. Så hon hade nån extra stöddampande padd. 
 
Sen red vi alla iväg för medryttarna kom inte, jag, Petra, hennes sambo och dotter. 
Det var jättemysigt och fina ridvägar. Vi höll oss till stigarna eftersom det var lerigt och blött uppe i skogen.
Stenar och rötterna var säkert jätte hala. 
 
Efter ungefär 1 och en halv timme var vi tillbaka, mamma stod där med bilen.
Vi fixade som vanligt efter ett ridpass och när Petra kände på hennes rygg så hade hon mindre ont än när vi red iväg, det ser jag som ett gott tecken på min ridning, haha ^^ eller vad säger ni?
 
De var i alla fall jätte trevliga och allt kändes bra. Jag får börja som medryttare till hösten om jag vill, eftersom jag kommer resa bort nu i 6 veckor. Dessutom har de en till häst som skulle vilja ha medryttare så Alexandra skulle få provrida honom :) weehåå!
 
Hoppas ni orkade läsa det här, haha ;)
 
ursäktar att bilderna är åt fel håll, men det orkar jag inte ändra (:
 

// Bella ♥
 

Frukost och Filmmys ^^

God Morgon!
 
Sitter och äter en god frukost och kollar på Nanny McPhee.
Det är en sommarfilm för mig. Vi kollade på den nere på mitt land och lekte att det var bio, haha.
Köpte biljetter genom fönstret och fick popcorn och så kollade vi på filmen. Nu kan nog alla
ramsan till filmen som Nanny McPhee säger.
 
När ni inte vill ha mig, men behöver mig kommer jag stanna.
När ni vill ha mig, men inte längre behöver mig måste jag gå.
 
 
 

Provrida Nellie

Hejsan!
 
Idag ska jag åka och provrida en häst för att eventuellt bli medryttare.
Hon heter Nellie och är en Irländsk korsning. 
Ska bli jättespännande att åka dit och rida, stallet och personerna verkar så mysiga ^^
Glada Hästen heter det :)
Namnet på hästen ger mig minnen. För det hette hästen som jag red lektion på första gången
i mitt liv. Jag var på ett dagsridläger nere på Öland. Så det känns ganska bra, hihi (:
 
bilden blev stor.. aja
 

// Bella ♥

Shopping :D

Hej Hej!
 
Nu har jag äntligen lite tid för att sitta vid datorn.
Tänkte lägga ut lite bilder på det vi shoppade idag. Blev lite mer än det jag verkligen behövde, tihi ^^
Men det är ju aldrig fel med lite extra. ♥
 
 
Tack så Mycket Underbara mamma! :*
 
// Bella ♥
 
 

Shopping Dag <3

God Morgon!
 
Idag tänkte jag och mamma gå ner på stan och shoppa lite ^^
Åker till Hälsingland med Pixie på lördag och är där en vecka, sen nästan på en gång åker vi
ner till hennes land och är väl där i en vecka. Mamma hämtar upp oss där och så åker vi ner till vårt land på Öland.
Så det blir några veckor med Pixie nu och det blir grymt! :D
 
Så nu måste jag köpa det som behövs för alla de här veckorna som jag blir borta nu, bla en ny bikini och 
kanske ett par byxor. Det är det som jag känner att jag behöver men sen kommer väl antagligen det slinka ner något mer. Hehe..!
 
btw, Alexandra har åkt till England nu i tre veckor på språkresa. Först ska hon bara ha nån
engelska lektion i en eller två veckor? Sen blir det i alla fall ridning för hennes del där nere ^^ 
Det blir säkert jättekul!
 
haha, en gammal bild på min sköning! ;)
 
// Bella ♥

Glad Midsommar!

Glad Midsommar i efterskott på er!
Jag hade en jättetrevlig och rolig dag, hoppas ni hade det. Jag och mamma cyklade från min moster till de vi skulle va hos och sen cyklade vi hem sent på natten, ganska mysigt ^^
Ni ska få bilder nån gång när jag sitter vid datan :)
Nu blir det frukost och film ;)

// Bella ❤

Filmmys

Har lite filmmys här hemma med Becca just nu. Alexandra har också varit här men har gått nu. Har bakat kladdkaka, och beccis hade med sig godis så vi har haft riktigt mysigt ^^ kommer sakna er så in i helvete nu när alla åker bort :'(

// Bella ❤

Lite snabbt från mig!

Hejsan!

Mådde väldigt illa i morse så efter vi hade varit på Thorax så åkte jag med min moster och kusin hem till de. Har varit här hela dagen och mår mycket bättre nu, känner inte något alls :) åker hem ikväll, träffar de bästa, sommarens mupp vänner haha, och imorgon är det midsommar ^^

Hör sen! 😘

// Bella ❤

God Natt!

 
God Natt på er!
Jag verkligen älskar Remby där man kan göra de här, sjukt kul! Den här är bara för er :*
 
// Bella ♥

Morgonens Plan

Hej Hej!
 
Sitter hemma vid datan för första gången på väldigt länge, det blir ju mer att jag använder mobilen nu för tiden :)
Ikväll tänker jag gå och lägga mig hyfsat tidigt för imorgon ska jag med min moster och kusin till torax (tror det heter/stavas så). Min kusin har bytt batteri i sin peacemaker och har fått inflamation i såret så jag ska följa med dit imorgon bitti ^^ 
 
Sen får vi se om jag hittar på något med de eller vad jag gör. :)
 
Förresten, vad tycker ni om nya blogg.se och Remby? (för er som har blogg här alltså)
 
 
// Bella ♥
 

Ullareds Ridkläder

Jag vill åka ner till ullared nu.! 
Såg på Hippson.se att de har ridkläder och saker, visste faktiskt inte om det..
På ullareds hemsida har de inga bilder på sakerna men det hade de lagt upp på hippson.se, så bilderna är tagna
därifrån :) Jag är assugen på den här lila outfiten, känner för lite färg, den rosa jackan kostar endast 169:-
Tycker det är väldigt billigt för en ridjacka, men det är väl för att det är Ullared ;)
De har även saker för stallet och hästarna, dessutom såg jag på hemsidan att de är störst i Sverige på ridsportsartiklar.
Nu ska jag spara pengar för lite shopping! ♥
 
Kolla priserna nedan, så sjukt billigt! 
 
// Bella ♥

Sommarens Mupp vänner

 
Vet inte hur mycket vi har umgåtts sen vi fick sommarlov, det började redan innan men sen 
vi fick lov har vi inte varit ifrån varnandra speciellt mycket, haha! Alla har inte varit med hela tiden men än då. Men jag älskar det och de här är de bästa vännerna man kan ha, puss på er alla! :*
Rebecca, Hannes, Ebba, Ida, Aleandra, Pixie, Jonis, Orgil och Brandon.
 
Haha, självklart har jag tagit de finaste bilderna på er alla ;)
 
// Bella ♥
 
 

Uppdatering

Hej!

Bloggen har lite dålig, eller väldigt dålig uppdatering nu när Appen inte funkar, pga att blogg.se har gjort om. Eftersom jag sällan använder datorn nu när jag har mobilen ;) men jag ska försöka blogga så mycket som möjligt och kanske göra något tidsinställt inlägg så fort som möjligt :)

Puss på er!

// Bella ❤

Rösjön

Hejsan på er!

Idag har jag varit barnvakt, så därför är det dålig bloggning, men nu åker en och den andra sover 💤 😌

Igår var det "fest" vid rösjön, åkte dit med 3 kompisar. En utav oss kände alla medans resten inte kände nån.. Men det är ändå skönt och kul ^^ blev lite kaos när alla som var där skulle med sista bussen, men det var kul 😊

// Bella ❤


Skolavslutning 💗

Skolavslutning idag, så sköönt det ska bli med lov. Göra vad man vill, sova länge och bara ta det lugnt ^^

Idag var vi först i kyrkan och lyssnade på kören och tal. Sen blev det fika i klassrummet och vi fick våra betyg.

Jag, Alexandra, Becca och Ida gick till sandys och käka lunch. Jag tog bakad potatis med skageröra <3

Har ni haft en trevlig avslutning? (:

// Bella ❤


Mys

Igår hade jag och några kompisar det mysigt uppe i observatorielunden, så sjukt skönt att bara vara med de bästa i solen och snacka. Mer sånt i livet! ;) haha!

// Bella ❤


Oops, glömde visst det..

Oj, glömde ändra rubriken i förra inlägget, hehe.. Men det får va så nu ^^

// Bella ❤


Stan snart!

Hej hej!

Nu är vi på väg med klassen till rösjön tror jag att det heter? Vi har klassens dag och ska åka och bada. Vädret är ju ganska bra, sol och hyfsat varmt så det här ska nog gå bra ;)

Kanske kommer lite badbilder. Får se om jag kommer ihåg :)

// Bella ❤

Mums med glass 🍦


Resultatet

Efter lite mer än 4 timmar på salongen är jag nu klar och hemma. Sjukt skönt och blev väldigt nöjd med slingorna. Fick en ny fräsch look inför sommaren. Kände verkligen att jag var trött på det gamla slitna och helt platta hår.. Dock kommer det inte vara lockigt för evigt, går väl ut snart.. Men slingorna är kvar ett tag fram över :)

// Bella ❤


Frisören

Hos frisören nu då! Har slingat håret nu och väntar på klippning. Mammas kompis dotter håller på att slinga nu :)

Ni ska få före och efter bild sen när allt är klart :)

// Bella ❤


Freeeedaaag!!

Guten Morgonen!

Fredag idag, så skööönt! Ska som sagt fixa håret idag och sen bara slappa hemma hela kvällen. Imorgon ska jag till Alexandra och sova där med några andra kompisar :D

Nu måste jag göra mig i ordning för terminens och åttans sista riktiga skoldag 👍

// Bella ❤


Veterinären

Hejs Svejs!

Var hos veterinären idag med Twiss och hans son Nisse. Det var dags för årlig vaccination :/ och även tandkoll och vägning. Men de skötte det jättebra, Twiss var dock lite rädd och låg helst i väskan medans Nisse gick runt och kollade på allt i rummet ;)
(Nisse är mammas kompis katt, men är Twiss son)

// Bella ❤


Lite små planer

Tja!

Nu är allt över i skolan, inga mer läxor eller prov! Fyfan va skönt! ❤

På onsdag har vi avslutning och de dagarna innan är slappa, klassens dag och städrock ^^

Imorgon ska jag slinga och klippa håret, ska bli skönt med lite uppfräshning innan sommaren. Sen blir det att sola nån dag innan avslutningen. Har man klänning måste man ju ha lite bruna ben i alla fall ;) ☀

Nu ska jag kolla film och ta det lugnt, slippa tänka på läxor 💗

// Bella ❤


3 dagar, 3 riktiga dagar!

Hej Hej!

Pluggar inför So provet nu.. Usch va jobbigt det är. Svåra frågor :/
Men man får se det positivt, det är trots allt bara 3 riktiga skoldagar kvar. Vi slutar den 13 och har en ledig dag innan dess och 2 slappdagar i skolan ;)

Nice, Nice! 👍

// Bella ❤


Long time no see

Heey I'm back typ säger vi. Sitter vid datan för första gången på evigheter så varför inte slänga in ett inlägg dåå?
Uhm.. Jag är för tillfället väldigt sjuk, trodde först att det var halsfluss men det är det tydligen inte men min hals är rejält röd och mina halsmandlar uppsvullna till näästan max, går på penicillin för tillfället och får hoppas att det hjälper.
Eftersom jag är så pass sjuk så stannade jag hemma från skolan idag för att plugga, men eftersom att Affe sov hos mig och inte heller gick till skolan blev det inget pluggande... Skulle ändå inte fått mycket gjort tror jag, mitt huvud har dunkat konstant sedan igår kväll trots både pamol, alvedon och treo. "Både" kanske man inte ska använda eftersom det var tre mediciner men jaja...
Åkte i alla fall in till stan vid halv tre för att skriva matteprovet jag missade i fredags. Tycker det gick rättså bra men man vet aldriig. Annars har jag inte gjort så mycket idag, pluggade SO med pappa efter provet och sen har jag bara tagit det lugnt, funderar på ta ett avslappnande bad, är så spänd efter nattens sjukdomsanfall...

Filmmys

Halloj!

Hur mår alla där ute? Jag mår bra nu i alla fall, bara jävligt hungrig :/ mamma fixar ;)

Ska träffa Ida snart och så ska vi va med några kompisar hela kvällen. Blir väl filmmys nu när det är så dåligt väder.

Lägger säkert upp någon bild om blogg.se Appen vill funka :)

// Bella ❤


Morsning korsning!

God Morgon!

Har sovit i soffan i natt, det luktar fortfarande rök i mitt rum :/ så det kändes inte bra att sova där..

Men nu har jag precis vaknat och tänkte kolla på en film. Så vi skrivs sen ;)

// Bella ❤

Känner mig som en gäst i mitt eget hem


Bildserie

Vår fina kompis Jonis


Typiskt Dig

Det här är så typiskt Alexandra, haha älskar sånna här när de verkligen stämmer, hahaha!

// Bella ❤


Vilken Dag

Ojojoj vilken dag. Började lukta rök här hemma när jag satt med mina kompisar och kolla film. Trodde det var från våran lägenhet så vi alla sprang ut. Ringde min mamma och brandkåren. Vi tänkte lite på att det kunde vara restaurangen under oss och visst var det så! Men lägenheten var full av rök och massa brandmän var där. Jag satt i linne, mjukisbyxor och utan skor med Twiss i knät, ute i regnet. Fan va kallt det var men fick en filt av brandmännen.. Nu kan vi va i lägenheten igen så det är ju bra :)

Alla mår bra nu och så :)

// Bella ❤

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3390229/images/2012/pic_204913494.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3390229/images/2012/pic_204913494.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3390229/images/2012/pic_204913494.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3390229/images/2012/pic_204913494.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3390229/images/2012/pic_204913494.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3390229/images/2012/pic_204913494.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3390229/images/2012/pic_204913494.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3390229/images/2012/pic_204913494.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3390229/images/2012/pic_204913494.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3390229/images/2012/pic_204913494.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3390229/images/2012/pic_204913494.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3390229/images/2012/pic_204913494.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3390229/images/2012/pic_204913494.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3390229/images/2012/pic_204913494.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3390229/images/2012/pic_204913494.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3390229/images/2012/pic_204913494.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3390229/images/2012/pic_204913657.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3390229/images/2012/pic_204913657.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3390229/images/2012/pic_204913657.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3390229/images/2012/pic_204913657.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3390229/images/2012/pic_204913657.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3390229/images/2012/pic_204913657.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3390229/images/2012/pic_204913657.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3390229/images/2012/pic_204913657.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3390229/images/2012/pic_204913669.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3390229/images/2012/pic_204913669.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3390229/images/2012/pic_204913669.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3390229/images/2012/pic_204913669.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3390229/images/2012/pic_204913669.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3390229/images/2012/pic_204913669.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3390229/images/2012/pic_204913669.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3390229/images/2012/pic_204913669.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3390229/images/2012/pic_204913762.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3390229/images/2012/pic_204913762.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3390229/images/2012/pic_204913762.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3390229/images/2012/pic_204913762.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3390229/images/2012/pic_204914268.jpg" class="image">


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!