Inget roligt inlägg, scrolla vidare :*

Hej!
 
Vädret har inget roligare att bjuda på än regn. Har ingen lust alls att gå ut, usch. För ett tag sen snöade det, men det försvann ju över natten, men det hade ju ändå varit roligare med snö än regn. Ändå hatar jag snö.. Haha har inget roligt att blogga om.. hehe.. Ska försöka få tag på ida nu, så puss så länge, kanske kommer på nått roligare att blogga om sen ;) 
 
Puss // Bella ♥

Halloween

Hej!
 
Nu är det ju dags för Halloween, i år igen ;) 
 
Jag och några kompisar planerar en liten fest, bara för oss. Alla ska självklart vara utklädda så det kommer ju bli så grymt kul :) Jag ska vara djävulen, eller en tjejdjävul. Hade tänkt ha en svart klänning och till det röda detaljer. Har försökt hitta lite insperation till en outfit och kom in på en blogg och fick lite nya ideer. Bland annat frisyren tyckte jag var väldigt fin och döljer ju bandet från hornen. Även lösögonfransarna, tyckte det var en bra idag och det var väldigt snyggt. Men ska försöka hitta några liknande fast med lite rött. Tack så mycket för insperationen!
 
 
Själv har jag köpt ett par glittriga diademhorn och en liten "gaffel" med glitter.
 
Halloween HALLOWEEN: Röda djävulshorn
 
Puss så länge!
 
// Bella

Myskväll <3

Halloj
 
Har haft en jättemysig kväll med kompisar hemma hos Ville, jag vet inte hur det gick till men en konversation slutade med att jag och Adam började gråta, haha. Blev lite deepshit och våra ena föräldrar som gått bort. 
För er som inte visste det så dog min pappa när jag nästan precis skulle fylla fyra. Har inte så jättemyket minnen ifrån honom, det starkaste minnet jag har är från när jag ser honom ligga död innan begravningen. Minns exakt hur han såg ut, hur mina syskon grät runt om i rummet och hur jag gav min pappa en sista rullkyss. Vi gjorde alltid den när han tex skulle lämna mig på dagis. Pussade i handen, rullade den och sköt iväg den till den andra. Så vi hade en riktigt bra kväll och det känns verkligen skönt att få prata om det. Det gjorde att jag helt glömde bort tiden och kom hem lite mer än en timme sent. hehe. Men det var värt det, imorgon ska vi dit igen och även sova där. Så det blir GRYMT! ;)
 
Rullkyss! :*
 
//  Bella ♥
 

Sjuklig

Heej!

Har varit hemma idag, imorse mådde jag illa, nu är det bara en förkylning, kanske blir hemma imorgon också. Har mycket plugg nu innan prao, ska lämna in en hemkunskaps uppsats imorgon, har biologi prov på torsdag och svenska tills fredag. Jaja, har pluggat ganska bra idag och om jag blir hemma imorgon så ska jag verkligen plugga biologi :)

// Bella ❤


Veckans läxor

Hejssvejs!

Har så himla mycket läxor tills den här veckan, matteprov, so-läxförhör, språk, engelska osv.. Så mycket att hinna med! Men har försökt plugga matte nu, men det är så sjukt tråkigt och jobbigt. Har även duschat och pluggat lite so, så jag känner mig nöjd med det :)

Ha det bra! // Bella ❤


Natti Natt

God natt då!

Kom på sådär för ett tag sen att locka håret, så gjorde det. Nu känns det bara väldigt onödigt och slöseri av sovtid 😔

Jaja, hejdå! // Bella ❤


Tillbaka!

Har lagt bloggen lite åt sidan på den senaste tiden, men ska försöka ta tag i det hela igen. 
 
Idag var det som vanligt skola, under de senaste dagarna så har vi haft orientering i skolan. Jag blev indelad i grupp med Alexandra och Bianca och grymma som vi är tar vi alla 16 kontroller och kommer först tillbax :D så bäst! Men det regnade och var lite tråkigt väder så det drog ju ner det hela roliga. 
 
Vi har tagit skolfoto, både grupp och enskilt. Vet inte hur det gick, hoppas att alla blev fina! Ska lägga upp bilderna här sen när vi får de ;)
 
Kommer inte på något mer som hänt, som är speciellt! Men nu ska jag vara aktiv här igen :) puss!
 
 
 
// Bella ♥

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!