Kärlek

Va nere på stan lite snabbt och köpte denna underbara klänning! Är helt kär!
/Alexandra


På Restaurang

Heej!

Nu sitter jag och mamma på restaurangen, först är vi ^^ så nu kanske bloggningen blir halv.. Men efter ska jag lägga ut lite bilder ;)

// Bella ❤


Hemma Igen

Hej Hej!

Nu har jag och mamma varit nere på stan. Köpte bikinin som jag snacka om :D sen köpte vi lite presenter och så.. :)
Kan lägga upp bilder sen, men nu måste jag fix lite här hemma innan vi ska gå ut igen 😘

// Bella ❤


Asså ååh...

Jag har inget att göra...
/Alexandra


Amerika . Bikini

American Pie på tv, så kul, haha! x)
Kände bara för att skriva ett litet snabbt inlägg nu i pausen. Så vi kör på morgondagen.. men först, jag har skickat in min So uppgift, så skönt! ^^

Okej, i veckan fyllde min halvsyter 30 år och det är ju värt att firas. Så imorgon ska jag och mamma och min halvbror och några andra gå på en italiensk restaurang och ha det mys :) Det ska bli kul, men innan det måste vi ner på stan och köpa en present, som vi inte gjort än - skäms! Kanske passar på att köpa något till lilla moi också! Är sugen på någon ny tröja, ett nagellack och ett skal till mobilen, men vi får se om jag hittar något ;) Just, såg en skitsnygg bikini på Gina som jag bara måste köpa, köpa, köpa! Amerikanska flaggan på den och eftersom jag just nu är lite inne på det så måste den ju köpas ;D så om jag hittar den är det köp nr.1
Nu är pausen slut så jag ska fortsätta kolla på filmen :)
.

Let's Dance

Hajsan!

Sitter och myser i soffan, en klassisk fredag! Taco, coca~cola och
Let's Dance! Underbart, haha ;D

Måste ju heja lite på Pär-Ola, eftersom han är hästbonde, tihi ^^

Har ni någon favorit än så länge, det är ju bara första avsnittet men ändå? :)

// Bella ❤


Såhär kan det kännas..!

Ungefär såhär kan jag känna iblan.. hehehe.. ^^
.
.

Äntligen klar - nu, fredag..

Halloj!
.
Nu har jag skrivit klart min So, vi får se sen vad Charlotte tycker.. Skulle nog kunna skriva mer men jag är nöjd och har redan passerat antal sidor som man skulle skriva, hehe ^^ Men hon kan ju inte klaga för att man skriver långt?

Nu ska jag kolla lite på Wipeout vinter och kolla runt lite på datan och så, bara ha det mys hemma ^^
Mamma är inte hemma än men hon kommer väl snart antar jag? Ha det gött sålänge!
.

Ajm sååå väry väry sorry

Oj! Hela SIDAN är med inlägg från Bella, inte ett enda är mitt :/
Jag har varit hemskt dålig på att blogga, jag ska inte ljuga. MEN faktiskt så har jag inte suttit vid datan (för jag vet inte vad den är hehe...) och när jag försökt blogga från telefonen vill blogg.se appen inte samarbeta. Så uppdateringen har varit riktigt dålig. Jag ska försöka bättra mig, i Promise!

På tal om "promise" här får ni världens bästa låt av världens bästa band Dead by April

åh jag tröttnar aldrig på den här...

Om jag ska ta och berätta lite om dagen så började den väldigt segt, jag var så sjukt nervös inför fysikprovet vi hade idag. Jag hade pluggat SO som en galning igår och så skulle jag ta lite fysik också och förstod ju inte ett PISS. Fick ett mindre *host* utbrott och en liten incident inträffade hehe...
Imorse när jag satt på bussen till skolan dårå så satt jag med fysiken igen och försökte förstå något, gick aningen bättre än igår haha! Men fortfarande var allt väldigt rörigt.
Dagen började i alla fall med idrott, och vi hade Volleyboll! aah älskar volleyboll och vi hade en annan idrottslärare för får ordinarie bytte med han vi hade idag. Trodde han va lat och sliskig, men han var jättebra faktiskt! Peppade oss och berömde oss vilket gjorde allt mycket roligare!
Fysikprovet gick i alla fall bra, bättre än jag vågat hoppas. Men hur bra det gick vågar jag inte gissa. Men bra. Inget F åtminstone ;)
Efter det var jag jätteglad och är det fortfarande! Drog till Donken efter skolan med Bella, Ida W och Rebecca och hade det skoj! Vart några bilder men det går inte att blogga från telefonen...
Nu ska jag ta och göra något vettigt! Borde ni också göra ;) det är ju ändå fredag kväll! Själv ska jag sova hos granen Nicole!

Coco på Östermalms Ridskola

Heej!
.
Vi fick en liten kommentar här på bloggen som jag tänkte svara på :)
Noomie undrade om det står en häst som heter Coco på östermalms och lite hur han har det där och så.
.
Ja, Coco står på Östermalms ridskola som ridskolehäst. Han är jättefin och duktig, sköter sig utmärkt! Han går med i min grupp så jag ser honom och det verkar alltid gå så bra för honom och hans halvfodervärd. Väldigt söt och snäll är han och omtyckt av de flesta eleverna på ridskolan. Fin kille, med underbart ansikte, tycker jag :) Hoppas du fick svar på allt och. Och tack så mycket! :)
.
hästar 055
Sötnosen
.

Donken!

Hejsan!

Idag hade vi ingen engelska, så jag, Alexandra, Ida S och Rebecca gick till Donken :) käkade, snackade skit och hade allmänt kul! :)
Men nu är jag hemma och måste göra so -.- tråååkigt!

// Bella ❤


Påsk på Öland

Wiihoo!
.
Nästa vecka är det en kort vecka i skolan, vi går fram tills 12 på torsdag, men jag är ledig på torsdag för att vi ska dra ner till morfar på Öland och fira påsk. Så skönt det ska bli! Har verkligen saknat, både morfar och öland.
Jag har nog aldrig berättat, men vi har landställe nere på Öland och förra året köpte min morfar ett hus nere i Löttorp, inte så långt från vårat sommarställe. Men nu är det inte så ofta som vi träffar honom längre eftersom han bor så långt bort.. :/ Men vid speciella tillfällen som jul, kommer han upp till Stockholm och vid påsk så har jag, mamma, wicke, bengt och linnea åkt ner till honom. Förra året följde Alexandra med men nu ska hon till fjällen :( så jag kan inte sno med mig henne.. korv för det.. men det ska nog bli kul ändå. Har ju hittat ett stall i närheten av morfars hus så jag kan ju åka och rida i alla fall ^^
Jag och Ludde på Öland i somras
.


Volleyboll

God Morgon!

Snart ska jag bege mig mot skolan, idrott är första lektionen. Vi ska spela volleyboll :D det är väldigt kul, typ hela klassen gillar det så då blir det ännu roligare :)

// Bella ❤


Förra inlägget skulle inte heta som det gör...

Jag glömde ändra. Orkar inte starta datan och ändra (kan inte göra det från mobilen?) så det får va så nu tills jag går in på datorn. Den används ju inte lika mycket som förut, sen jag fick iPhone ^^ hihi.. :)

God Natt så länge för nu blir det inga fler inlägg idag :)

// Bella ❤


Tekniska Museet

Big Brother nu :) har läst igenom allt i fysiken så vi får hoppas att det sitter kvar imorgon också, minst ett E blir det i alla fall ;) annars blir jag riktigt besviken på mig själv... Aja..

Nu efter BB ska jag göra mig i ordning, kanske blir en snabbdusch? Men sen blir det i alla fall date med sängen ;)

// Bella ❤


Snart ska jag skriva om Dagen

Hejsan!

Nu har jag pluggat sen jag kom hem, men skulle behöva läsa lite mer och så.. Men nu släpper jag plugg i någon timma ;)

Snart ska jag skriva om dagen idag, vi var på tekniska ^^

// Bella ❤


Fortfarande Plugg..

Pluggar fortfarande, tänkte berätta lite om dagen senare, när jag har en liten paus (viktigt med paus när man pluggar) :)
Imorgon blir det alltså prov, usch.. Hoppas Fredrik blir sjuk och att de inte hinner skaffa vikarie, då får vi i alla fall lite mer tid att plugga på ^^ tihi..!

Jag har för mig att det var något jag skulle göra men kan inte minnas, duktig.

// Bella ❤


Pluggproblen

Om jag får E på provet så kan jag alltid skylla på min käre katt..? ;)

// Bella ❤

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3390229/images/2012/pic_196034372.jpg" class="image">


Skönt att ha det mesta gjort

Äntligen är det kväll, haha.. Jag skulle egentligen behöva mer tid men nu har jag i alla fall jobbat med So, läst alla sidor och gjort alla testa dig själv uppgifter i fysiken.
Har kvar att göra i båda men jag har inte lika mycket (nähä?) kvar. Imorgon tänkte jag mest ägna åt fysiken för att vi har hela fredag kväll på oss (kul liv) att skriva på so:n, ska vara insickad senast 23.59 ;) Men jag är på god väg så det känns ju lite bättre nu i alla fall :)
.
Nu ska jag sova och se fram emot morgondagen då vi ska till tekniska och slippa arbetet i skolan ^^ tihihi!
.

Pluggar - duktig ^^

Jepp, nu sitter man med fysiken och pluggar. Ska läsa igenom de sista sidorna, göra testa dig själv och ta ut de viktigaste i varje stycke och skriva ner det. Sen får jag väl läsa och plugga lite.. Det är ungefär såhär jag pluggar, Alexandra brukar göra egna prov, hur gör ni? Har ni några bra pluggtips? :)

// Bella ❤


Hm, passande rubrik? 😁

HejHej!

Trodde hela dagen att jag skulle behöva gå till tandläkaren men som tur var hade mamma sett fel, ska gå om en månad.. Jag hatar att gå till tandis ^^

Aja, imorgon har vi temadag i skolan. Vet faktiskt inte vad vi har för tema men vi ska i alla fall till tekniska museet :) blir skönt att slippa arbete i en dag, bara ha kul och slappa lite ;)

Bloggar senare för nu måste jag plugga till fysikprov -.-

// Bella ❤


Lektionen med underbaraste Donaldo

Hejsan Svejsan!
Tänkte skriva om lektionen idag (igår).
.
Jag och Alexandra kom till stallet och så sa Nina (stallpersonal) att Donaldo gärna skulle ta en promenad, så jag tog med honom ut och Alex följde me med Amon :) Så vi gick runt lite och Amon blev lite rädd några gånger och blö.. Vi fick välja precis vilka hästar vi ville ha, jag valde såklart min lilla prins Donaldo ^^
.
På lektionen skulle vi träna sitsen och så, alla ville egentligen rida ute på utebanan men en tjej som red igen ville inte så då gjorde vi inte det :/ men nästa vecka ska vi i alla fall rida ute ;)
.
Vi började med självständig uppvärmining i alla gångarter i kanske 10 min sen så förklarade Ellinor vad vi skulle göra. Hela lektionen utan stigbyglar, så det var bara att lägga upp de.. Men som tur är så är faktiskt inte Donaldo så skumpig när man sitter ned i traven, i alla fall inte med sadel.. :)
hästar 058
På ena långsidan skulle vi lägga två volter och på volterna skulle vi flytta ut rumpan, det gick faktiskt ganska bra för mig efter ett tag när jag fått in allt och hittat de rätta "knapparna". På andra långsidan skulle vi göra "trappan" man skulle komma och sen svänga in mot medellinjen och flytta ut rumapan. Ungefär som en trappa ^^ svårt att förklara..
.
Så höll vi på ett tag.. sen bytte vi ut trappan mot lite galopp. Vid A skulle vi fatta galopp (efter att ha gjort volterna) och ha ökad galopp tills P, då skulle vi galoppera långsamt på en volt som gick till medellinjen och där skulle vi istället flytta in rumpan (mycket rumpor här ^^). Efter volten skulle vi ha samlad galopp tills C, där bröt vi av till trav och gjorde volterna och så fortsatte vi så. Sen blev det lite jogging för hästarna och så skritta vi av de och myste, pratade med Ellinor och hon tyckte att allt såg bra ut och så :D wiihooo!
.
Ser fram emot nästa vecka då vi rider ute för just idag (igår) så höll nog alla på att dö av värmen där inne. usch! ;)
(försöker lägga upp bilder från mobilen - skrev det här igår.. men blogg.se appen vill inte sammarbeta, men jag ska i alla fall lägga upp nån bild, någon gång :) )
.

Nattis

God Natt allihopa!
Nu ska jag sova och verkligen längta efter den längsta dagen på veckan -.- usch!
Sov sött, vakna blött!
.
Puss & KRam Skumbanan!
// Bella ♥

Ridning (som varje tisdag)

Då får vi se ifall det här funkar... Jag har försökt blogs ett flertal gånger, men http://blogg.se">blogg.se appen har ju inte velat samarbeta... Ska i alla fall snart iväg och rida. Det va tänkt att jag och bella skulle cykla, men nyckeln ut till gården är borta så vi kommer inte åt cyklarna... Får bli nästa vecka! Idag är det dressyr, hoppas på Amon även denna vecka (hoppade honom förra veckan). Nu måste jag iväg, Adios!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3390229/images/2012/pic_195763162.jpg" class="image">


Stallet snart!

Heej!

Äntligen hemma! Va hos Alex för att jag skulle hämta min cykel, men hon hade tydligen inte nyckel till gården och blö.. Så jag får hämta den nån annan gång. Vi hade tänkt cykla till stallet, men nu går det inte :/ 🚲

Nu ska jag byta om och fixa lite snabbt, sen blir det bussen till stallet och ridning kl 18 :)

// Bella ❤


LÄNKBYTE

Wiiihoooo!
Kolla in JoAnns sköna blogg!
HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR!


Så här går det om man glömmer att stänga av spisen..

Klant... Hahahahaha! Ååh, jag orkar inte mer nu -.-'

// Bella ❤


Skola.jobb.orkar.inte

Hellu!
Mitt lilla maraton i twilight filmerna gick sådär, jag kom halvvägs och hann inte se de bra filmerna (alla är bra, men eclipse och breaking dawn är ju bäst..).
.
Har nyss käkat middag och så, men nu ska jag försöka göra lite skoljobb som måste göras -.- orkar inte med Charlottes (so/sv) uppgifter.. Hon ger oss för stora uppgifter på för lite tid.. Dessutom har hon nu gett oss två stora skrivuppgifter, Sveriges resurser på so:n och så ska vi skriva ett föredrag om vad vi vill på svenskan. De här ska vara klara nästan samtidigt.. Jag orkar inte! Charlotte som säger att hon inte vill ta hem och jobba på sin fritid, tror hon att vi vill göra det eller? Dessutom så har vi No prov på fredag -.- *pust* Jag går bara i åttan så hur faan kommer det bli i nian? Usch och fy och blä!
.
Hejdå!
.
// Bella ♥

Maraton! :D

Som vanligt när jag är sjuk så tittar jag på nån av twilight filmerna. Tycker det är så mysigt ^^ ska kolla på så många som möjligt nu, så det blir ett litet twilight-maraton ;)

// Bella ❤


Hemma

Hejsan Svejsan!

Jag blev hemma idag, mådde illa...
Så just nu kollar jag på nån gammal häxserie ;) spännande!

Jag ska försöka blogga lite eftersom jag är hemma, men vi får se hur det blir ^^

// Bella ❤


Bilder - Romme

Här är lite bilder från Romme :) och resan dit och hem ;)

// Bella ❤


MysDag!

Hejsan!

Idag har jag namnsdag och vi har haft lite folk här. Kusiner, min ena moster, mitt gudbarn och mammas kompis. Jag fick två lådor med engelskaflaggan, där i låg det lite pengar :D av mammas kompis fick jag ett presentkort på Expert. Så att jag kan köpa ett skal med en egen bild. Man kan alltså ha en egen bild och så gör de ett skal :)

Nu har alla gått så jag ska fika lite med mamma :)

// Bella ❤


Tävlingar Avslutas på eemma.se

Idag avslutas massor av tävlingar på http://eemma.se
Jag är med i några och så nu, sista chansen, så är jag med och tävlar om ett presentkort på 500:- på footway. Perfekt! Då skulle man ju kunna införskaffa lite vårliga och sommriga skor ;)

// Bella ❤


Nu sover Hon

Men Tjenare!

Nu har lilla Linnea somnat i mammas knä. Hon har varit så söt och snäll men lite grinig nu på kvällen.
Hon badade och var gullig, kastade leksaker, plaskade och skvätte vatten på mig, hihi ^^
Funderar på lite glass nu..? Är ganska sugen, mums.

Kände för att slänga in ett inlägg även fast jag inte hade något intressant att skriva 😁 ;)

Är det bara jag som undrar var Alexandra tagit vägen i denna blogg? Dåligt...!

// Bella ❤


Tävlar om ett iPhoneskal :)

Heej!
Jag ska är med i en tävling på eemma.se om ett valfritt iPhoneskal för max 299:- jag hittade ett snyggt som jag skulle vilja ha/ behöver ^^ så gå in på http://eemma.se  så kan ni också vara med. :)
// Bella ❤

Barnvakt

Hejsan!

Ganska fint väder idag :) då jag kör på kjol :) känns lite vårligt! Idag ska jag till min moster Wicke och hennes lilla familj. Jag och mamma ska vara barnvakt åt Linnea medan de går på nån fest eller vad det var ^^ så vi får se hur bloggningen blir från min sida...

// Bella ❤


Underbara Dag!

Hej Hallå!

Denna dag har varit helt sjukt rolig! Bussresan är ju underbar bara i sig, med roliga kompisar och allt. Men sen några timmar skidor med alla de bästa. Vi började lite lugnt i gröna/blåa. Men när det slutade med att vi fick dra oss fram blev det röda och svarta istället ;) så kul det kan vara! Men snön var halvbra.. Ibland isig och ibland slaskig. Mina skidor fastnade i snön två gånger så att jag ramla, haha! Men inga brutna ben! Lunch tillsammans, sen mer åk och en cola/ varm choklad på ett litet fik på toppen av backen. Tack Rebecca som bjöd oss alla! :*
Sen en rolig bussresa hem och varför inte toppa denna redan underbara dag med nattbio? Jepp, vi drar till sergel och ser the hunger games 23.50 ;D wiiihooo! Nu ska jag möta Alexandra och dra runt lite! (bilder kommer)

Pösa på rumpan :*
// Bella ❤


Snart, bye bye!

På Bussen nu :D snart drar vi iväg till Romme och har kul! Medans resten av skolan (som inte åker) är lediga ^^
Men för er som Har vanlig dag, synd...

Puss & Kram Skumbanan
// Izabella & Akexandra ❤


Romme Imorgon! :D

Hejsan!

Alexandra är här och ska sova här. Vi har studiedag imorgon och 5 bussar av skolans elever drar i väg på en liten dagsresa till Romme :D ska bli så sjukt kul! Vi har gjort denna resa i några år nu och det är så sjukt jävla kul! Massor av smask kommer det bli på bussen oxå. Resan, skidor och alla underbara människor ;D det kommer bli grymt kul och bilder kommer komma, det kan vi lova! :)

Kram från Oss så länge! ❤


Vårkänsla

Wiiihooo!

Just nu är det 5.7 grader i skuggan hos oss :) klockan är inte ens åtta så det här ska nog bli bra :D enligt iPhone vädret ska det bli 15 grader idag! Yeay!
Så jag kör på svarta glans tights och en rosa liten volangklänning :) första gången för i år! ;D

// Bella ❤


Miiiauu

Haha, min katt Chillar i soffan ;)

// Bella ❤


Hemma!

Hejsan!

Gick hem vid lunch idag, hade sjukt ont i magen, men det börjar släppa nu... :)

Nu är det Ellen som gäller ;)

// Bella ❤


Morgon!

God Morgon!

Vaken och hungrig som fan! Men jag måste gå snart så något får väl följa med i fickan eller väskan kanske? Men jaja!
Idag blir det mitt favorit linne från Hollister ;)

// Bella ❤


SÖMN

Nu blir det date med sängen och Big Brother.. Är trött, har ont i magen och mamma tjatar om att tonåringar i min ålder måste sova i mer än 8 timmar och bla, bla, blaa... Så ja! Som sagt, date med sängen och sen sömn och mys med katten som ligger och spinner här bredvid ^^

// Bella ❤


Beautiful

Så vackra vi är


Hoppning

Yay ridning snart. Ska bara fixa det sista sen åker jag! Hoppning (som Bella redan sagt) och jag hoppad INTE på studs som min kära kollega här gör... Vet inte riktigt vad jag är sugen på, men något antar jag ^^ hoppas jag får rida Amon... En liten bild på sötnosen här då!
/Alexandra


Hoppning om några timmar ;)

Hemma Äntligen!

Har haft sjukt ont i magen under dagen, men det har blivit bättre nu ^^

Snart ska jag käka något och byta om. Ikväll blir det hoppning, antar att det blir något liknande som förra veckan :P men det var kul! Jag skulle helst vilja hoppa studs, men det gjorde de sist och då var jag i fjällen :( aja... Hoppa ät alltid kul vad man än gör ;)

// Bella ❤

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3390229/images/2012/pic_194747796.jpg" class="image">


Dags att byta upp sig?

Tror det va...


Uppladdning inför svenska

Nu sitter jag och Bella och tjockar upp oss inför en timmes svenska. Tummen upp


God Natt Sötisar!

God Nattis Bloggen!
.
Nu ska jag börja göra mig i ordning och sen gå och lägga mig.. Börjar tidigt imorgon med matte -.- hemskaste skiten som finns! Men efter skolan blir det bra! Då är det hoppning på ridningen :D Wiihoo, hoppas på Donaldo som vanligt ;)

Navelpiercing

Fick en liten fråga om hur det känndes att ta ta hål i naveln, fan vad det där lät konstigt, men i alla fall..
Både jag och Alexandra har nevelpiercing och jag älskar min, antar att Alexandra också gör det?
.
Jag fick min navelpiercing i födelsedagspresent när jag fyllde 14 av min mamma. Så snäll hon är eftersom många föräldrar nekar piercingar, jag behövde inte ens tjata ;) Tror inte att Alexandras mamma var speciellt emot det heller?
.
Men jag hade fått rekomendationer om en studio i Gamla Stan, ANT body art heter den. Där gör de olika piercingar och tatueringar och de är riktigt schyssta och sköna där. Så om någon ska pierca sig, gör det där!
>Här< har ni deras hemsida!
.
Jag var väldigt nervös inför hela den här grejen och trodde att det skulle göra svinont! Jag var helt enkelt skitnervös och gick med min fina bästis Alexandra till apoteket och köpte någon bedövning. Men vi hade bokat tid och skulle snart vara där, mamma mötte mig på Odenplan och då hade jag precis satt på bedövningen så när vi kom fram hade den knaptt hunit verka och jag kände när jag petade mig på magen runt naveln.
.
Killen i studion som har hand om piercingar, skakade på huvudet och sa bara "äsch! har du sånt där kladd, det gör inte ens ont" Han torkade bara av det. Och så fick jag lägga mig ner på britsen eller vad fan det heter. Jag fick välja färg på "diamanten" tog en lite röd, rosa, lila aktig färg..
Där låg jag nervös som fan när han tog på sig plasthandskar och plockade fram tång och nål och ett litet plaströr... Hjärtat bultade som bara den!
.
Han tog tången och satte den i magen får att hålla upp skinnet, haha! Sen stack han in nålen, jag intalade mig själv att inte titta men kunde tillslut inte låta bli. Jag såg precis hur nålen kom innanför mitt skin och sen hur det stack ut! Wääh, häftig men spännande känsla! :D
Sen satte han in det lilla plaströret i naveln och plockade fram piercingen, satte in den och skruvade på den lilla kulan som sitter på toppen. KLART! Sen fick jag ligga och vila där inne en liten stund innan jag och mamma gick hem! OCH, det gjorde inte alls ont, precis som han sa. Visst det känndes, men alla, eller i alla fall de flesta har väl tagit hål i öronen? Ja, det gör ondare än att ta en navelpiercing! Så är ni sugna? Skaffa en piercing för jag tycker det är sjukt SNYGGT! ;D
Nöjd som fan är jag nu, den har inte blivit infekterad eller något! Det gäller bara att man tvättar och tar hand om den noga i början, och såklart alltid så att den aldrig blir dålig.. :)
.
Sen finns det ju så sjukt mycket snygga smycken också, har några stycken. Just nu en liten diamant katt ^^
.
Ni får en gammal bild då datorn inte är uppdaterad ;)
.


Favorit Ryttare?

Vem är eran favorit ryttare?
.
Jag ska hålla föredrag i skolan om min favorit, Rolf-Göran Bengtsson. Kommer berätta lite om honom och hans karriär inom ridningen, tävlingar, priser, hästar mm. Men jag skulle även vilja veta hur det ser ut på andra ställen.. Vilken ryttare är eran favorit, har ni flera och så vidare. Vad gillar ni att rida mest? Satsar ni på något speciellt?Såklart behöver ni inte svara på allt som jag skrev här utan jag vill mest ha reda på vem är eran favorit ryttare? Så att jag kan jämföra lite :) (De behöver inte komma från sverige)
.

Tunnelbanan

Ayleen och Brandon


Skolbio!

God Morgon!

Idag blir en slapp dag i skolan med Skolbiiio! :D vi ska se Niceville, som jag tror den hette ^^ flera säger att den är skit bra så det får vi väl hoppas! ;)

// Bella ❤


Provridning

Heeeej!

Super glad! På onsdag ska jag ut och provrida en sjukt fin häst. Den verkar väldigt fin, är hoppad upp till130cm. Och man får väl göra lite vad man vill, hoppa, rida dressyr eller ut. Det är ett svenskt halvblod och är 173cm i manken :) hon heter Dollar *sött*

// Bella ❤


Tävlar ännu igen!

Nu tävlar jag igen, haha ^^ men det här är den perfekta tävlingen om ett iPhone skal, skulle verkligen behövas just nu ;) Här kan ni också tävla om ni också är i behov av ett skal eller bara sugna, gå in >HÄR<
Det här skalet skulle jag vilja ha ^^
 iPhone skal - iPhone 4 / 4S
.

Såå sööt

Wi jag såg den här bilden och var bara tvungen!


Detta fick jag med mig hem

Förlåt för den dåliga kvalitén...
Köpte även en skolavslutningsklänning (vadå tidigt?) men den tänker jag inte visa ;)

 


Just nuuu

Suddig bild men är ute och shoppar med mamii

 


Nu blir det date med Sängen!

God Natt alla fina!
.
Nu ska jag sova ska upp tidigt imorgon och åka till min moster ^^ mamma ska jobba så hon skjutsar mig dit så att jag slipper åka buss sen. Så det blir min dag imorgon :) Kommer försöka uppdatera så mycket jag kan och orkar!
Men vi får väl se hur det blir med den saken ;)
.
Tack och hej leverpastej!

Dagens låt

claassico but still awesome as f*ck



PiZZa! ^^

Hejsan Svejsan!
.
Nu är det fredags myyyyys! :D Wiihooo!
Ska snart beställa pizza som finns våningen under oss, så skönt att bara ta på sig skorna och glida ner dit. Vi är typ stammisar där, haha! De vet vilken pizza vi vill ha och frågar inte ens om de ska köra hem den eftersom vi alltid sagt nej ;) haha!
.
Men sen ikväll blir det Breaking Dawn och mys! :)

Gissa!

Gissa var jag har varit?! ;D

.


God Natt!

God Natt Alla Fina!

Nu ska jag sova, ovanligt tidigt för att vara mig ^^ men jag är trött och jag älskar att sova! Visst är det underbart?
Någon som håller med mig? ;)

Twiss älskar i alla fall att mysa och sova ^^

// Bella ❤


Videoblogg eller inte?

Nu vill jag ha hjälp av er läsare, tyck till!



Ska jag börja med videoblogg eller inte? Om ja, vad vill ni då helst höra och titta på för något? Kom med förslag och idéer :D



Tyck till :)





Har nyligen kommit hem från promenaden med mamma; hade det riktigt trevligt och köpte glass påvägen (aha what's the point of excersising when eaten sweets the first thing you do when you get home HAHAH)
Och jag fick lite dille på att snacka engelska, så största delen av promenaden snackade jag engelska med brittisk accent haha skitskoj faktiskt :P
Nä nu börjar Revenge så då ska jag kolla på deee.
Au revoir!



Breaking Dawn

Wiiihoooo!

Idag kom mamma hem med denna till mig! Är så glad :D Ska kolla på den imorgon och mysa, idag är tv:en full! ;)

// Bella ❤

 

 


Tävlar på eemma.se

Hejsan Svejsan!
Jag är med och tävlar om ett iPhone skal på eemma.se, hon har en jättefin blogg med tävlingar ofta och just nu har hon tävlingar varje dag i mars! GREAT! ;) Här har ni en länk till tävlingen och så kan ni ju kika in på själva bloggen också :) >HÄR< (skalen kommer från monkeygadgets.se)
.
Nu får man hålla tummarna, skulle verkligen vilja ha ett nytt skal :)
.
.

Sakta vi går genom staan

Häy
Ska snart släpa ut mami på promenad. Bara lite mysigt sådär. Dock svider min överläpp utav satan :/
arkivbild för att jag för tillfället är för ful för att finnas på internet




Donken

Heey nu sitter jag, Bella och Ida W på donken och tjockar oss ;) NOM NOM


Mattelektion och vi har tråkigt! :/

Yeeees! Nu sitter vi på matten och räknar. Vi har väl sådär roligt här.. Men snart är det slut (hoppas jag) och då är det mentor och elevens val, sen är det slut för dagen :D

// Bella ❤


Vi er best

På hemkunskapen


Hemkunskap, -.-

Detta är ett tidsinställt inlägg så nu är jag antagligen på lektion. Hemkunskap, blä!
Vi har vasastans skummaste lärare, rävensmäki (det kanske inte stavas så men man uttalar det så, iaf vi)
Hon är hur knäpp som helst, hon kan fortfarande inte våra namn efter andra terminen nu -.- Hon har börjat lära sig Ayleens namn som hon tidigare kallade Ailien, haha! Alexandra, min käre vän har blivit Alexander och nån kille har blivit Alfred. Vem fan är Alfred. Vi har inte ens ngt namn som liknar det? Skummis!
.
Men hon är i alla fall irriterande och allmänt jobbig och dum. Då menar jag inte att hon är elak utan rent ut sagt dum i huvet. Glömmer allt och skäller ut oss när vi gör rätt? Så trött kan man inte bli på en lärare som vi är på henne -.-
.
Aja, God Morgon på er och jag hoppas eran dag startar finare än våran?
Puss & Kram Hela Dan! ♥
.

God Natt!

God Natt!
Nu ska jag börja göra mig i ordning för sängen, börjar tidigt imorgon -.- orkar inte!
.
Natti, Natti!

Mamma är Klantig!

Halloj!
Nu är det kväll igen, jag och mamma var i Nacka och kollade runt. Försökte hitta någon vårig jacka och ett par skor men hittade inget, verkligen inget som jag gillade.. Men så gick jag in på Kicks för att köpa en ny mascara och så sa mamma att hon hade rabatt på kicks, så hon skulle ta fram plånboken från innerfickan och den är inte där. Vi båda får lite panik. Mamma springer till H&M där hon provat en jacka och ska leta och fråga i kassan. Jag köper min mascara och sen går jag till H&M. Inget där.. mamma tappar lusten så vi åker hem. Typiskt för nu missa jag min thai middag som vi brukar äta där :(
Men vi åker hem och så kollar mamma i fickan på min röda fjällis. Då har hon stoppat ner plånboken i fel jacka. Vi båda har röda fjällisar och de hänger tätt inpå varandra, klant tant! ;)
.
Men nu har vi käkat middag och slappat, jag har raderat över 700 bilder på min mobil, duktig va! Jag hade 18?? nånting och nu har jag 1116, har dock inte gått igenom alla bilder än :) Duktigt VA?! :D
Nu blir det dusch och sen Big Brother för min del :)
.


Nämen tjena

Har vart hemma en dryg timme skulle jag tro. Det va ju tänkt att jag skulle göra fysikläxan det första jag gjorde men needå mina kompisar hade andra planer (blir smsbombad. Ungefär...) men så kände jag mig så äcklig i ansiktet så jag tvätta bort allt smink och nu sitter jag här med ansiktsmask (vet inte om jag vågar visa bild?) aa vi kör på bild. Ja man kan inte klaga och säga att man kan bli något fulare än så? Hahahah enjoy!


Min Älskling!

Hejsan Nya Bloggen!
Tänkte lägga ut en bild på min fina lilla älsklings katt, Twiss.
Han är en vanlig bondkatt född 2006, så han blir 6 år i maj :) Min gamla kisse, känns som om det vore igår som vi hämtade honom :') Älskar honom så sjukt mycket, min lilla PrInS!
Twiss har en egen plats och stol vid bordet.
Det här var på min födelsedag förra året, han fick lite gurka ;)
.

Ayleen !

Här kommer en bild på Ayleen. Hon förtjänar det! ;)

// Bella 💜


God Morgon!

God Morgon!
Nu är jag vaken, ska äta en god frukost med fralla och oboy som jag annars aldrig gör. Brukar inte äta frukost på morgonen. gillar det inte och klarar knappt av att öppna kylskåpet. Måste vänta minst en timme efter det att jag vaknat.. skummis!
.
Skola kvart över nio, längsta dagen, blää :(

Dagens Ridpass

Halloj!
Jag (Izabella) tänkte börja med att förklara själva övningen och sen om hur det gick för mig. Sen skriver lilla Alexandra om hur det gick för henne ;)
Nu tänkte vi berätta om hur det gick på ridningen idag och så :) Jag tyckte i alla fall att det var skit roligt! Vi hade markarbete och ett litet kryss hinder. Nästa vecka blir det riktig hoppning. (:D) Men idag tränade vi lite galopp och så. Först kom vi på en åtta, hoppade krysset i trav. Avbröt det och körde galoppbommar istället. Sen så satte vi ihop allt det till en bana. Här får ni en lite slarvig paint-bild. Grön är först, sen blå och gul är det sista :) Hoppas ni fattar!
Det är en väldigt bra övning, speciellt när man tävlar och ska svänga precis efter ett hinder. Det var dessutom väldigt kul!
.
Okej om jag ska berätta om hur det gick då! Jag fick min lilla favorit Donaldo. Han var superduktig, inte för pigg och inte för lat utan perfekt! Lite stel men det gick över efter lite uppvärmning. Det gick jättebra över bommarna. Donaldo som annars brukar bli väldigt lång och glida isär under galoppen, jag fick till det! ;) Haha, men våran lärare sa att det såg väldigt bra ut och at jag fick ihop honom på rätt sätt, visst är det alltid kul med lite beröm? :)
Sen när vi satte ihop allt och skulle köra den lilla banan så gick det väl bra, i början. (vi körde det här enskilt)
Kom som sagt efter de gröna pilarna över bommarna, han var väldigt duktig och fortfarande samlad och fin. Men när vi hoppat första gången tyckte han att det var så kul, sneddade och var väldigt svår att böja. Sen hoppade vi andra hållet och efter hindret skulle vi svänga till vänster (gula pilar). Men han svängde först lite till höger men jag fick honom till vänster med ett konstigt skutt. Tappade stigbygeln och balansen, så jag kände att jag skulle ramla av. Så jag tar ut andra foten och hoppar av i farten. Landar smidigt på fötter men satte mig sen på knä. Det måste ha sett sjukt roligt ut! Fick hoppa om en gång och då gick det lite bättre ;)
Donaldo förra året ^^

Nu får Alexandra berätta lite :)
Ja, Bella har ju förklarat vad vi gjorde så det behöver ju inte jag gå in på. Jag har lite läxor och sånt att göra så jag förklarar inte så ingående på hur det gick. Men jag red i alla fall en häst som heter Amon, en svart valak (ingen aning om ras eller ålder). Han är ganska pigg, men inte speciellt stark. Idag kändes han ganska stel, särskilt i vänstervarvet, och jag fick inte ner honom i någon speciellt fin form, men det känner jag är inte det viktigaste. Han var inte jättepigg idag (inte lika som vanligt) han brukar springa iväg i galoppen, men han var väldigt fin och lätthanterlig i galoppen. Som Bella skrivit började vi med att rida på en 8a-volt och det gick väl helt okej. Han var (som jag sa) ganska stel i vänstervarvet. Men han hoppade fint över det lilla krysset. När vi sedan skulle komma på galoppbommarna tog han väldigt långa språng så jag fick ta några halvhalter innan så gick det bra. Sedan var det ju den lilla banan. Bommarna i galopp gick jättebra och han galopperade fint över varje bom. När jag sedan kom på en volt och över krysset vart det knas. Jag kunde inte riktigt bedöma avståndet osv så jag svängde in på hindret alldeles för tidigt, och jag typ snubblade lite halvt över det. Jag fick ta det igen (har jag för mig) och då gick det lite bättre. Efter hindret skulle jag då vända till höger och komma på en volt där och hoppa över hindret igen. Då gick det jättebra, några halvhalter för en lagom galopp och jag rätade ut honom i tid för att sedan komma rakt på hindret och i tid svänga vänster efteråt!
En inte så detaljerad beskrivning av ridpasset för min del!
Hade bäst!

Senare!

Hejsan!

Nu har jag och Alexandra ridit, kom precis hem. Vi tänkte skriva ett inlägg om lektionen sen :)
Men det var i alla fall jättekul och jag gjorde snyggaste grejen som jag berättar sen ;)

Nu ska jag och mamma käka (kyckling i kokosmjölk - älska) och kolla på Top Model Sverige :)

// Bella


Alexandras Melodifestivalsfavoriter

Ja, i lördags vann ju Loreen med sin låt Euphoria. En riktigt bra låt tycker jag, även om det inte var min favorit.
En Svensson som jag är (egentligen inte) så känns ju Melodifestivalen som en självklarhet. Jag kollade inte alla deltävlingar, så jag har faktiskt inte hört alla bidrag :$ men jag tänkte (pga överskott på tid) göra en lista på mina favoritbidrag från årets Melodifestival!

7.Sean Banan med all sin charm får en sjunde plats för min del
6.En sjätte plats får snyggingen Mattias Andreasson som inte ens tog sig till andra chansen, något som jag tycker att han och hans låt faktiskt var värd
5. Ja, Thorsten Flinck (och Revolutionsorkestern) ligger femma på min lista! Tyckte inte bara om låten utan också sättet han sjöng den på, han sjöng så levande, VARJE GÅNG!
4. Fjärde plats på min favoritlista ligger David Lindgren med sin låt som bara får en att vilja dansa
3. Tredje platsen tar vinnaren Loreen. Hennes låt sätter sig verkligen på hjärnan, och den är en blandning av lite mystik som sedan sprudlar i ren eufori (sneaky sneaky). Tror hon har väldigt stor chans i Eurovision. Hennes dans e lite knas dock...
2. Ulrik Munther tycker jag förtjänar en andra plats. Hans röst är underbar, låten är bra, och han spelar två instrument samtidigt och gör det jävligt bra. Dessutom är han söt oxå ;). Go Ulrik!
1. På första plats kommer.... Björn Ranelid!
Hahah fuck NO. Självklart Dead By April med sin låt Mystery. En låt som satt sig på min skalle (haha and I don't mind). Det är inte deras bästa låt, men en jättebra låt skriven av gitarristen Pontus. Och ALLA är de ju godbitar ;)
Kommentera gärna vad DU tycker, och vem du tycker borde ha vunnit. Eller vann rätt låt?




Upp till Bevis

Nu ska vi se om tröjan som jag beställde från ginas hästkollektion är bra. Upp till bevis ;)

Kram Bella 💚 (kan inte lägga ut min lilla bild från mobilen)

 


Ridning snart och trubbel på Lidl

Tänkte åka och rida ikväll även fast jag vart hemma idag oxå. Har ju illamående och huvudvärk, men det beror antagligen på stress och framförallt min hemsituation dårå så jag känner att åka iväg och rida kan bli an bra "avkoppling" (det är ju väldigt ansträmgande att rida) från detta.
Har inte gjort jättemycket idag, gick upp vid tio, borstade tänderna det första jag gjorde. Lovade mig själv och mamma att jag skulle göra läxor, så jag satte mig ner och lärde mig franska glosorna. Var tänkt att jag skulle skriva på Boken Om Mig som vi skulle ha lämnat in för typ tre veckor sen eller något, men så kom mamma hem och vi käka lunch och bad mig gå ut och handla.
Juste, måste berätta om när jag va ute och handla nyss... När jag kom till affären va det ju inget konstigt, men det va ganska mycket folk. När jag ska gå och leta efter typ... kommer inte ihåg vad det hette men det va någon slags paprika. Jag hittade först inte den, så jag gick runt fruktdisken och ALLA stod ivägen så man inte kunde komma förbi. "ursäkta" sa jag artigt, men då ska alla muttra och typ knuffa till en. ALLA jag gick nära, knuffade mig. Kort stubin som jag har ibland får ju värsta utbrottet (inombords) och känner för att slå till alla där... Nja... men typ så. Skulle ju aldrig göra det, men u get it.
Sen när jag i alla fall har allt jag skulle köpa och ska betala så fastnar mina iPhone lurar i kundkorgen (eller vad det heter) så jag står där som ett fån och försöker trassla ut dem medan kassören otåligt sitter och väntar och gubbar bakom mig suckar sådär övertydligt bara för att sätta press på en. Tillslut får jag i alla fall loss lurarna och lägger upp varorna på rullbandet. Gubben bakom mig va väldigt otålig så även han börjar lägga upp sina saker även fast jag inte var klar. Kassören slår då även in hans grejer på min betalning. Surgubben skriker åt kassören som ryggar tillbaka och ber om ursäkt. När bara mina grejer står på betalningen och jag får veta vad det kostar blir jag chockad. Hur kunde ost, mjölk, bröd och choklad kosta 205;-?
Han kolla kvittot och rättar till felet. Men fortfarande var det fasligt dyrt. 197;-.
- Jag har inte så mycket med mig, ta bort chokladen.
Han tar bort chokladen...
- Jag har fortfarande inte så mycket. Ta bort andra chokladen.
NEJ Chokladen var INTE till mig, även om man kan tro det, men så var det inte.
Han tar i alla fall bort chokladen. Kön bakom mig hade börjat växa och började tappa tålamodet. En man svor lågt, men tillräckligt högt för att jag skulle höra. Men FORTFARANDE har jag inte råd...
- Ska jag ta bort knäckebrödet eller? frågar mannen i kassan, en utländsk kille i 30-års åldern som ser ut att ha misslyckats i skolan och hamnat i kassan på Lidl.
- Visst... muttrar jag och känner hur ansiktet hettar.
Och gissa vad?! EN KRONA saknas fortfarande för att mina pengar ska räcka.
Jag tittar ner på sedlarna i min hand och mumlar:
- Jag har inte en krona...
- Det här är löjligt! utbrister plötsligt mannen bakom mig och tar fram en krona.
- Det är okej, säger mannen i kassan och tar fram en krona ur sin egna ficka och lägger i kassan. Jag kunde inte avgöra om han var irriterad, tålmodig eller lugn. Antar att jag var alldeles för skamsen.


När jag kommer ut från Lidl ringer jag mamma.
- Jag går ALDRIG mer och handlar åt dig mamma...



Asså... #$!@/(#!@!

Jag gjorde ett videoinlägg.. la ner jättemycket tid på det... Och så laddar DATFAN ur innan det laddat klart... När jag sen sätter i laddaren (som glappar och hade halkat ur) ÄR ALLTING BORTA! Asså jag har sånt jävla dampanfall nu att jag inte vet vad! Var redan jätteirriterad (av någon anledning) och nu är det ännu värre..
Fan alltså...


förlåt för fördröjning

Det här ser inte bra ut, tredje dagen med bloggen, och jag har inte bloggat något alls, My Bad!
Jag ville göra ett videoinlägg där jag berättar om mig själv osv, men jag e sjuk just nu, ser sådär halvbra ut, funderar på att göra det ändå, nu när jag har tid, men ska ut och cykla tror jag, måste ut i alla fall i det här vackra vädret som Stockholm har att erbjuda oss idag!

Det här är Jag - Izabella

Heej!
.
Nu är jag här och tänkte skriva lite om mig och så :)
Som sagt så är jag 14 år just nu men fyller 15 den 9 september.
Som Alexandra nämnt i inlägget här under så håller vi på med ridning. Jag har ridit i 6 hela år men det här blir mitt 7:e. Just nu rider jag på Östermalms ridskola 1 gång i veckan men ska eventuellt bli medryttare åt en underbar häst som kallas Linjalen. Jag har varit medryttare förut och det är ju extremt kul att kunna rida lite eget och inte så bestämt som det är på ridskolan. Hästar och Ridning betyder mycket för mig, det är det jag har ängnat mitt liv åt och det är också det som jag vill ägna resten av mitt liv åt. En sak som jag vill göra innan jag dör är att äga en häst. Att ha en egen häst och det har jag bestämt att jag ska ha så nån gång under mitt liv så ska jag ha en egen häst, helst ett svenskt varmblod. Tycker de är underbara och vackra ;)
.
Men om vi ska lämna hästarna där och ta lite annat om mitt liv. Jo jag bor med min mamma och katt i en ganska stor lägenhet i Stockholms innerstad. Min pappa dog när jag nästan var 4 år, så jag har växt upp utan en pappa men har klarat mig bra ändå, men visst hade det varit bättre om han funnits.
.
Jag går i skolan i Vasa Real i åttonde klass. Där spenderar jag den större delen av min dag med snälla tjejer och killar. :)
.
Favoriter

Mat: Jag älskar thaimat ^^
Film: Jag gillar the Twilight saga och just nu älskar jag
water for elephants, underbar!
Sen tycker jag att taken är jättebra och spännande :) (går i kväll på 4:an, kl 21.00)
Bok: the Twilight saga och Hungerspelen
Djur: Katt, Häst & Hund
Färg: Lila, marinblå. Jag gillar även typ Amerikanska flaggan
(och engelska), Då gillar jag även de färgerna alltså, blå, röd och vit :)
Skådespelare: Jag gillar många skådespelare, men
om jag ska ta en tjej så blir det Jennifer Aniston.
Kille så blir det Adam Sandler.
Musik: Jag är väldigt olika i min musik och har ingen favorit.
Men jag gillar mycket olika, blir trött om det är samma hela tiden.
Bästisar: Det räknas som favorit kompis ;) men det är såklart Alexandra som
jag bloggar tsm med, Pixie och en tjej som heter Olivia :)
Godis: Surt godis, då gillar jag allt (nästan)
men favoriterna är sura nappar och bubbles :)
.
Nu kommer jag inte på mer favoriter, men är det något som ni undrar om min är det bara att fråga :)
.

Det här är Vi!

Heey allihopa!

Då startar vi en blogg tillsammans då, Alexandra och Izabella. Tidigare bloggade vi på våra enskilda bloggar aamek.blogg.se och jernselius.blogg.se 
och kommer fortsätta blogga på de, men vi bloggar även här tillsammans.
Som det står i infon i menyn är vi födda 1997, fyller byx- och straffmyndiga i år. Det betyder att vi går i 8:an och det gör vi på Vasa Real vid Odenplan.
Hästar och ridning betyder mycket för oss, och vi har ridit i sex år, påbörjat vårt sjunde. Vi rider nu på Östermalms Ridskola på Östermalm (surprise surprise). Medryttarhästar börjar även bli aktuellt för framförallt Bellas del (ja, det är Alexandra som skriver, men Bella sitter bredvid och leker med kissen sin).
Vi lärde känna varandra redan i förskoleklass, och har sedan dess hållit ihop tillsammans med vår tredje del Pixie. Vi är lite annorlunda skulle man kunna säga, en del förstår sig helt enkelt inte på oss och saker som för oss är självklara. Bestizhumor as we call it.
Jag tänkte avrunda lite nu, MEN det kommer komma inlägg då vi enskilt förklarar, berättar och beskriver lite mer om oss själva så ni som inte hängt med oss tidigare kan få lära känna oss lite bättre!
Tills dess, Hade!

Välkommen till min nya blogg!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!