Nicostina

Hej Hej!

Idag var jag ute hos Nicostina efter skolan. Ryktade henne och myste innan jag tog en tur i skogen. Hon var väldigt pigg så skrittade mest och tog lite trav ibland. Men hon är ändå så snäll, söthäst ❤ har köpt ett par rosa benlindor till henne på Ullared som jag glömde ta med mig ut, så de får hon nästa gång :)

Blir en klassisk uteritt bild ;)

// Bella ❤


Good Morgon!

Hejsan på er! Trötta? Jag är i alla fall ganska trött, sitter och dricker en drickyoghurt för att vakna till lite. Idag börjar jag 8.50 med musik, så det ät ganska Nice men slutar inte förens vid 16.00 :/ 😒 då måste jag hem och plugga, ska vara klar med två uppgifter tills fredag.. Blö blö 😔

Ha en bra dag 😘

// Bella ❤


Maskerad!

Har varit med lite kompisar ute och kollat på lite utklädningskläder inför en Halloween fest som en kompis ska ha. Har provat lite olika, bland annat polis. Men klänningen gick ju fan inte ens ner över halva rumpan, men va ändå snygg som fan, haha ;) kommer hitta något som blir perfekt tillslut i alla fall :*

// Bella ❤


Hos Nicostina!

Heejsan!
 
Idag var jag ute hos Nico, hade det supermysigt! Ida följde med mig. Vi åkte direkt från skolan ut till Ursvik där hon står. När vi kom dit så hade Isabelle kört henne med den nya vagnen hon köpt, så nu ska hon börja köra barn och vara på kalas och sånt. 
 
Jag och Ida smörjde alla delar till selen, det blev jättefint! sen fixade lite annat, myste med stallkatten och sen tränade jag lite med Nico från marken. Det finns en pall från tillexempel lagar där de har stora lådor på. En sån här:
 
På den satt det fast en hel gummiplatta typ, där tränade jag henne på att gu upp på den, stå där med alla fyra benen, den är ju inte så jättestor så lite kämpigt va det. Men jag lyckades några gånger! Bra övning för att få hästen att lita på en. 
Det gick bara bättre och bättre!
 

Sen plockade Isabelle fram ett litet hinder som jag och Nico gick över i skritt och sen travade vi över det. Hon var superduktig! Hon har lite problem med sina knän så hon kan inte göra för extrema hoppövningar, men det här klarar hon super!
Haha, verkligen älskar den här bilden. Det roliga är att mitt leende inte är fejk heller, jag hade verkligen sjukt kul, så ett äkta leende där ;)
 

// Bella ♥

Morsning!

God Morgon!

Idag är det skola, jobbigaste dagen på veckan. Har fyra lektioner innan lunch så måste ta med mig nånting så jag klarar mig, sen slutar vi 16.00 ååh..

Jaja puss och kram //Bella ❤


Tips: Visibly clear

Så, nu ska jag börja göra mig i ordning, borsta tänderna och så. En sak jag gör varje kväll är att tvätta ansiktet med  neutrogena face wash. En som eleminerar finnar och pormaskar och en som förebygger mot de. Jag tycker verkligen att de är jättebra och ser skillnad, jag som bara använder de på kvällen också. Man ska ju använda den på morgonen också men då jag inte har tid så skippar jag det. Så då måste den ju vara dubbelt så bra som jag tycker att den är. Det är verkligen ett tips! Så köp den för er som behöver. 
 


Sen finns det ansiktsvatten och något mer tror jag, men jag har inte de så jag kan ju inte tipsa om den ;)
 
// Bella ♥

HATA

Tyska lektion nu då! Hata, hata, hata :/


Natti Natt

Cha Cha!
 
Ska gå in till mitt rum nu och kolla på breaking news med filip och fredrik. Sen ska jag sova. Börjar 8.25 imorgon med bild. Efter förra lektionen, förra veckan, så kom läraren och pratade med oss under en mentorstid. Hon var inte alls nöjd med hur klassen skött sig, fy på oss och så ska vi börja om på nytt imorgon. Vi har ju en ny lärare efter att våran förra, lite smått vimsiga bildlärare gått i pension. Så nu har vi liksom chansen att börja från början och kasnke få ett A i slutbetyg om vi är duktiga ^^  Vi håller på att göra mappar där vi ska ha våra bilder i som vi kommer att göra under året, med våra första bokstäver i förnamn och efternamn så för mig blir det alltså IJH=Izabella Jernselius Höhn :)
 
Älskar dig min skithög! <3
 
Nog med det, puss & KRam och GodNatt ♥

X-factor blandat med vänner och skola ^^

Hejsan!
 
Sitter och kollar på x-factor just nu, tycker det påminner väldigt mycket om talang bara att det i det här fallet bara handlar om musik. Samma slags lokal, juryn sitter likadant och så vidare. Lite tråkigt tycker jag, kom på något nytt?
Men jaja, själva programet är väl bra, finns några riktigt duktiga som är med. :)
 
Imorgon är en helt vanlig dag, skola, kompisar och sen plugg. Så kommer väl den mesta dels av mina dagar se ut ett tag till i alla fall, innan det blir för mycket.. då går tyvärr kompisar bort :( usch, vill inte tänka så..
 
haha, fina vänner ♥
det de flesta sitter och gör är ett A för asians boyz, och ebba gör ett S för sweden.
Rebecca där längst fram är bara allmänt snygg. Besök hennes blogg: BECCIS
 
Men glada tankar nu, så ses vi om ett tag // Bella ♥

Plugg!

Heej!
 
Nu är jag hemma, ska plugga för har no prov om atomer på fredag. Så ska försöka förstå mig på det här lite bättre nu så att jag kan få minst ett C på det här provet ^^ men jag har det mysigt samtidigt som jag pluggar, lite nyttiga snacks och juice. ska sätta på lite musik nu och så ska det här nog gå ganska bra :)
 
 
Hoppas ni har det bra, puss // Bella ♥

Lite av min Dag

Hejsan!
 
Första gången jag bloggar från nya datorn, den är såå sjuuukt snyygg!! Älskar den verkligen :D
Idag var jag hos Nico, red ut i ungefär en timme, hon var superduktig! hittade en perfekt galopp väg, rak och bra underlag, helt otroligt kul att gallopera där.
 
När jag var klar i stallet så åkte jag och mamma hem, min moster och kusin var redan hemma hos oss så fikade vi jag öppnade lite presenter och sen åt vi middag
 
haha drivbild!
 
 
Nu kollar jag på film, så puss sålänge :* // Bella
.
 
 

Födelsedaag! 😄

Heej!

Idag fyller jag år, 15, yeay!! Har fått många fina presenter, bla datorn som jag hade på min önskelista här på bloggen. En jättefin väska av min kusin och moster, rosa ormskinn, älskar den! Sen har jag fått lite kläder, jeans, skinnjacka bland annat :) älskar att fylla år haha ;D

// Bella ❤


Nicostina

Hejsan!

I söndags var jag ute hos Nico. Jag och Isabelle (ägaren) och en kille cyklade till Donken, eller Isabelle red Nico genom mcDriven. Nico var hur lugn som helst, jätteduktig! Sen red jag hem till stallet. Det var hur mysigt som helst att sitta på hennes rygg igen, älskade häst! ❤

Ska till Nico på söndag igen, det är en speciell dag, för jag fyller år ^^

// Bella ❤


Hej igen!

Heej!

Sitter just nu hemma hos Becca. Igår var vi och några andra på nattbio, såg nya Batman. Den va sjukt bra, gillar action. Men hade varit vaken och igång hela dagen, så när det var lugnt i filmen så somnade jag nästan, men det var ju omöjligt eftersom de sköt hela tiden :)

Idag vaknade vi halvt två, så vet inte vad vi ska göra men vi hittar väl på nånting :)

// Bella ❤


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!