Knasigt det blev

Hejsan!

Vilken knasig dag det blev idag.. Jag och mamma hade planerat att medans mammas kompis fixade en grej med vår bil skulle vi åka och lämna in min datorn och handla lire hyllor till min garderob på Ikea. Men när vi lämnat in datorn ringer han och säger att bilen inte startar. Så vi får åka dit istället och hjälpa honom men bilen startar inte... Vi fick skjuts hem av honom.. Bilen står kvar men hand kompis ska bärga den till mina kusiners bilverkstad, CE-motor. (åk dit om era föräldrars eller eran bil inte funkar som den ska, ligger i Tyresö)

Så just nu har vi ingen bil.. Vi får antagligen ta bussen till min moster imorgon, hehe, jobbigt!

Men nu ikväll ska jag träffa Alexandra, sover hos henne. Myspys! Så det kommer nog upp något inlägg ;)

// Bella ❤


Åh...

Nemen heeej en bloogg oj det var längesen, ska jag skriva här?
Alltså... Ärligt talat så gav jag upp med http://blogg.se">http://blogg.se">http://blogg.se%3C/a%3E">http://blogg.se">http://blogg.se%3C/a%3E">http://blogg.se%3C/a%3E">http://blogg.se%3C/a%3E%3C/a%3E">http://blogg.se">blogg.se appen när jag efter tjugonde försöket fortfarande inte lyckades publicera ett inlägg i Sälen, sen dess har jag helt enkelt glömt bort att blogga och jaaa, jag var fått skäll från Bella och jaaa, jag skäms...
Men nu så hoppas jag att detta funkar annars blir jag gaaalen!
Nuu är jag i alla fall hemma hos min brorsa på Lidingö, spenderat natten här och haft det trevligt med hans familj :) mycket studsmattehoppande har det blivit och mer lär det bli ^^ vi stannar till för lite fika just nu så jag borde nog va lite social :p meen jag looovar att blogga mer sen :)))


Mjukisdag!

Halloj!
.
Fan vilken grym dag det har varit idag. Vi hade mjukisdag i skolan, eller tjejerna i vår klass har det ibland :) Så skönt att ha mjukiskläder och slippa tighta jeans och skit..
Efter skolan så stannade vi kvar en stund, jag och några andra, snackade lite och ingenting egentligen..
Klockan 20 möttes vi på sergel och så var det tänkt att vi skulle se American Pie men fanns inte platser bredvid varrandra så vi kollade på battleship istället. Den var bra, gillar lite action. Dessutom var Rihanna med i den så det var ju lite kul, och våran svenske Alexander Skarsgård eller vad han nu heter..? hehe
Men innan bion så käkade vi på Donken och köpte godis och hade skoj, hann precis in till filmenm, sega som vi är..
.
Det var över 16 grader idag, så grymt skönt! Tog en liten promenad med mamma i Haga Parken, bara hunden som fattas :/
.
image description
image description
Vi sjöng in våren på skolan idag ^^
.


Dagen

Hajsan Heey!

Tänkte snabbt dra dagen.
Skola som vanligt, hemkunskap. Snackade/läste om vett och etikett, vilka sjuka regler det finns? Hahaha, kan dra några imorgon ;)

Men sen gick jag till tandläkaren. Skulle laga min sönderbitna tand. Hur lyckas man? Fick bedövning som satt i halva munnen. Kände halva tungan, halva läppen, fan vilken konstig känsla... Kunde inte äta, risken fanns ju att jag skulle byta hål i tungan :/ så jag drack drickyoghurt. Skum känsla när man känner att det ligger något på halva tungan, men inte på den andra halvan. Aja annars var allt normalt, satt på BK med Pixie och Alexandra, gick hem, fixade, gjorde matteläxan och nu ät det big brother! Intressant va? ;)

// Bella ❤


SAKNAR!


Matte Katt

Min katt är emot matte, varje gång! Alltid när jag ska jobba med matten kommer han och sätter sig mitt på bordet x) knas katt! 🐱

// Bella ❤


Free Jazz - musik?

Idag hade vi musikprov på jazzens historia, tror att det gick hyfsat, tror inte att jag har fullpoäng men jaja.. Tror faktiskt att jag blandade ihop 1920 och 1930 tal, men det är ju knappt någon skillnad.. :/ Men annars tror jag att det gick ganska bra :)
Det var ett lyssningsprov. Emilie spelade en låt och så fick vi skriva vilken jazz det var och motivering till varför det är just den. Som Swing brukar oftast vara riff-baserad, bebop är snabb, ryckig och svårspelad. Sen finns det ju Free Jazz som verkligen lever upp till sitt namn, det låter helt kaos. De som spelar får spela precis hur de vill och det kan aldrig låta likadant. Tycker knappt att det låter som musik ^^

vad tycker ni, låter detta som musik?
den är 10 minuter lång men lyssna bara lite.. haha!

Picnik har stängt sedan 19 april :(

Sjukt tråkigt att den bästa bildfixar sidan har stängt ner.. :( Jag använde picnik till jättemycket. Speciellt till bloggen, gjorde headers där och och små skyltar, fixade bilder och det var hur bra och enkelt som helst. Men nu har de lagt ner för att jobba med google. Tycker att det är sjukt tråkigt för jag tyckte att picnik var grymt!
.
Picnik var alltså en sida på nätet som man inte behövde ladda ner, det var superenkelt och fanns grymma saker att göra. Man kunde enkelt redigera bort finnar, fixa smink eller text till bilderna, ramar, effekter, roliga stickers och mer. Tråkigt, tråkigt..
.
Någon som vet en annan sida, förutom photoshop, där man kan fixa bilder snabbt och enkelt? :)
.

Tyra <3 Dario

Halloj!

Igår var jag och Alexandra i stallet. Vi såg som sagt att Tyra fotade lite med Dario. Så sjukt fin hon och Dario är.

Här är några bilder som hon lagt ut från fotograferingen :)

// Bella ❤


En ängel på en Pegasus

Hejsan!

Underbart ridväder idag alltså, sjukt varmt och härligt. Solen sken, vi red alltså ute, hästarna var inte föör pigga. Jag fick min underbaring Donaldo. Vi tränade lite på att böja hästen innåt och att flytta in bakdelen. Så de gick som bananer ^^ på slutet körde vi galopp över en bom. Donaldo sprang på lite, men hade allt under kontroll ;)

Innan ridning så gick jag och Alexandra för att sola i det varma vår vädret. Träffade en gammal kompis som vi red med för några år sen. Satt och snacka med henne och hennes kompisar samtidigt som jag hade ena ögat på Tyra som fotograferades med Dario en bit bort. Någon hästintresserad som läser darios.se kommer antagligen se bilderna sen. Hon såg så sjukt fin ut. Red baracks i en vit klänning med släp där bak, det ända som fattades var vingarna. Då hade hon sett ut som en ängel på en pegasus ^^ haha!

//Bella ❤


Bedövad?

Häääj!

Idag var jag hos tandläkaren. Fick bedövning och nu så kan jag bara le med ena sidan av munnen, sne? Haha!

Ikväll blir det ridning, vi tänkte cykla. Det är vår igen, haha, 13,7 grader :) hoppas som vanligt på Donaldo och ridning nere på banan :)

// Bella ❤


Sov Sött...

God Natt!

Nu ska jag börja fixa och trixa och sen gå och lägga mig, en date med sängen skulle inte sitta helt fel nu ;) imorgon blir det som sagt tandläkaren och sen ridning - weehååå! :D 😃

Natti Natti, sov sött vakna blött! ;)

// Bella ❤


Tandläkaren :S

Hejsan!
.
Bloggtorkan tar över.. Usch nej va dåliga vi är!
.
Men i alla fall, idag var precis som en vanlig måndag, vanliga lektioner. Fast egentligen var det bokens dag och vi skulle ha läst men det gjorde vi i typ 20 min. Efter skolan skrev jag mitt matteprov (gick inte till skolan i fredags) på omprovstiden, tro inte att jag är dålig nu, det var inger omprov.. ^^
.
Efter det hem och sen nästan direkt till tandläkaren, gick ganska bra men fick veta att jag har bitit sönder en tand :S
OMG, har ingen aning om hur fan jag lyckats med det eller vad den biten av tanden som lossnat är, i magen? usch...
Så jag ska dit imorgon och fixa det, hehe.. Slipper lite av skolan då ^^ tihi!
.
image description
Gammal - jag och sötaste kusin!
.


Kan inte sova!

God Natt!

Hoppas ni kan sova för det kan inte jag... Kan bara inte, dessutom vill jag inte. Blir hemma imorgon med, så om inte annat kan jag ju vila lite på dagen ^^

Jag undrar vart Alexandra har tagit vägen..? Bara mina inlägg på startsidan nu.. Och jag bloggar ju inte så värst bra jag heller, höhö!

Vad har jag gjort då? Jo, jag har slappat, kollat tv, gjort matte, slappat lite till, försökt bli frisk, gjort lite mer matte, kollat säsong 1 av solsidan, slappat, käkat apelsiner, suttit vid datan, suttit vid datan en stund till och en till stund..
Hur lång är en stund?

Det var min dag i alla fall, intresseklubben antecknar! ^^

// Bella ❤


Hej!

Hejsan Svejsan!
.
Hemma idag igen, är förkyld och har hosta + ont i halsen, inte kul... Tittar på tv och myser i soffan, har gjort lite matte och ska snart göra det igen.. Måste ju öva lite inför provet imorgon.. Antar att jag går, skönt att ha provet gjort så man slipper gå på omprovstider och sånt skit.. Jobbigt!
.
Annars då, imorgon är det fredag, jippie! :D och sen helg igen, mums! ^^ Om jag känner mig bättre ska jag sova hos Pixie på fredag eller lördag. :)
.
Just nu kollar jag på Ellen DeGeneres show, kul, haha! x)
.
.

Gratisbio.se

Tjaba Tjena Hallå!
.
Har ni provat gratisbio.se ? Jag började ganska nyss och tycker det verkar grymt, man samlar poäng på olika sätt och vis som man sen får som presentkort på alla möjliga affärer och restauranger. Grymt helt enkelt! Som att tjäna lite extra pengar. Enkelt är det ju också! Dessutom kan man vara med och tävla och vinna andra grymma grejor. Just nu kan man vinna en lyxig resa värd 43. 500 kr. Finns tre alternativ att välja på, kryssning, maldiverna eller safariresa :) Myspys?
.
.

Gårdagens Ridning

Halloj!
.
Tänkte slänga in ett inlägg om vad vi gjorde igår på ridningen. Jag tyckte att det var väldigt kul! Vi övade på att öka och korta galoppen, räkna galoppsprång och så, det gjorde vi över små hinder. Väldigt kul! Jag fick min älskling Donaldo, han var superfin. Han brukar vara ganska stel så man får mjuka upp honom under framridningen men igår var han perfekt från början :) Så underbar häst!
.
Först skulle vi bara komm en gång över hindrerna och räkna galoppspprången. Det var tre hinder. Mellan de två första var det inte ett superlångt mellanrum och mellan andra och tredje var det lite längre. Så först fick jag 2 och 3 galoppsprång, vilket var ganska lite, han sprang på ganska mycket ^^ Så hon sa att nästa gång så skulle jag ha 2 och 4. Lite svårare men inte så mycket. Sen bytte vi håll, alltså var det längre mellan första och andra hindret nu. Då blir det lite svårare. Nu skulle jag ha 5 och 2, vilket blev ganska svårt. Vi hade precis klarat 4 galopp språng innan. Varje gång man misslyckades så fick man ett varv i jockieläder. Så vi körde, tror jag fick 3 varv men det spelade ingen roll för i slutet skulle alla göra 5 varv. Det var inte så jobbigt i början, men efter ett tag börjades det kännas i benen ;)
.
Fattar inte hur de orkar, dock går det väldigt snabbt när de galopperar..
.
bilden är tagen >härifrån< , hoppas det var okej!
(vet dock inte om hon har tagit det)
.


Sjuk ...

HejHej!

Hemma idag, sjuk :/ Har varit förkyld i några dagar och nu har det blivit värre, så jag stanna hemma idag och så får vi se hur det blir sen :)

Har lite bloggtorka just nu, har ingenting att blogga om D:

// Bella ❤


Snart till Stallet! 😃

Hejsan!

Äntligen hemma efter skolan. Har matteprov på fredag, blöö..

Men nu ska jag i alla fall åka till stallet. Alexandra är sjuk eller nått, så hon ska inte med :/ har ingen aning om vad vi ska göra, men vill såklart ja Donaldo. Hoppas på att vi rider på utebanan. Jag tycker det är varmt ute ^^

Ska försöka slänga in ett inlägg sen!

// Bella ❤


Väntar...

Hejsan!

Dålig uppdatering det har varit här, vi har väll haft lite påskledigt, men nu ska vi försöka ta tag i det här, i alla fall jag. Just nu sitter jag i skolan och väntar på Pixie. Ska följa med henne hem och sen till hennes sång :) myspys!

// Bella ❤


Hemma!

Halloj!

Hemma nu :) skönt men hade gärna stannat ett tag till.. Missade ridningen :/ men ska se om jag kan rida igen nån gång i veckan :) hur har ni haft det?

// Bella ❤


Imorgon åker vi mot Sthlm

Hejsan Svejsan!

Sista dagen på Öland, imorgon åker vi hem igen. Håller tummarna för att jag hinner hem till ridningen. Surt att missa..

Jag har i alla fall haft otroligt mysigt och kul här, igår red jag ut på Ludde, sjukt mysigt! Solen sken och det var varmt och skönt! 🐴

Idag har vi eldat lite mer på tomten, grillat korv och sprungit runt. Sötaste kusinen har man också.
Hon studerade morfar ett tag när han böjde sig ner efter något och han sa ajajajaj... Sen gick linnea iväg och böjde sig ner efter en träbit och sa ajajajaj, så underbar! ;D

Ha det bra! Sov sött vakna blött!

// Bella ❤


Let's fall in love

And never look back


Dålig bloggning i veckan

Heey! Nu sitter jag i bilen påväg mot sälen för en veckas skidåkning! Bloggningen lär bli sådär halv bra om någon alls men jag ska försöka! Ni får ha det underbart annars om jag inte bloggar men vi får hoppas Bella uppdaterar!
Puss och Kram
/Alexandra


Rida imorgon :D

Glad påsk på er därute!
Bloggningen är dålig, jag vet, men är på landet och nätet är skit segt.. -.-

Imorgon blir det rida ut i en timme och fixa lite på landet. :) (sover hos morfar) om det inte snöar ska vi väll elda igen. Har rensat sjukt mycket döda och inte vilja ha träd från tomten.
(vi har skogstomt) så jag hoppas på värme och sol imorgon ;) ha det gött så länge ! :* 😘

// Bella ❤


Whuut?

Hahah


Hos JoAaaann

Heey sitter hos JoAnn nu med Ida W.S och gör pannkakor :DD eller dem andra gör pannkakor och verkar misslyckas... åh ja det gör dem...
Planen är att jag ska sova här ikväll, och imorn ska jag på bio med mamma och se Titanic i 3D :D

Påskplaner?

Halloj!

Nu har jag lov! Wiiihooo! :D imorgon klockan 10.00 går bussen till Öland. Vi brukar alltid åka bil men nu när det är en så kort resa ska vi ta bussen. Första gången för mig ^^ spännande, haha!
Så det blir påsk med mamma, morfar, Wicke, Bengt och Linnea nere på landstället! Ska bli så sjukt mysigt! Har packat 2 par shorts, hoppas jag får användning av de.. ;)

Hur ska ni fira påsk? Några planer?

// Bella ❤


Coca cooolaaa

Heey ska ut nu och träffa Oskar (för anda gången idag hehe). Va med bella efter skolan, åt glass, spelade Rat on a Snowboard, chillade. Träffade Oskar en stund efter det innan han tillsammans med resten av Vasastan alla nior skulle dansa i Blå Hallen i Stadshuset. Så jag gick hem och har inte gjort något alls! Möjligtvis druckit lite cola och tittat på Glee, men annars inte så mycket mer faktiskt. Imorn är det halvdag sen är det LOOOOOV!


Puppyy

This puppy is sexy, and he knows it! Gaaah så sööt


Orkar inte blogga...

Får bli en annan gång...


Schtallöt

Ja stallet snart då i vanlig ordning. Fixar lite med tröja och jacka etc. Nicole följer med oxå! Det är väldigt fint väder och sjutton grader, så hoppas på ridning ute! Skulle sitta fint. Favvisen Amon önskas ju oxå som vanligt!


Clinic ikväll klockan 20.00

Hejsan Svejsan!
.
Ikväll blir det ridning, det var planerat att rida ute på utebanan men vi får se om vädret är lika tilltalande denna vecka.. Förra gången hade det varit så nice och underbart att rida utomhus, solen, värmen, mmm!
Men vi får se och hålla tummarna. Det är antagligen dressyr som gäller, förra gången tränade vi på sitsen så vi får se om det blir fortsättning på det eller om Ellinor hittar på något nytt?
.
Men efter ridningen, en timme efter, så är det Clinic i hopptema som jag tänkte gå på, ska bli skitkul tycker jag! Två av våra ridlärare på ridskolan som är hippologer ska hoppa och visa, berätta vad man ska tänka på och lite sånt inom serier.
.
Emelie
AC
.

Jobba under lovet? nej...

Hajsan Svajsan!
Hur har ni det? Jag mår bra, ganska glad just nu. Är nääästan klar med mitt föredrag som ska hållas imorgon. Själva manuset är färdigt men måste öva in det och skriva stödord/punkter som kan ta mig igenom hela min text utan att läsa ur den.. :) lite smått nervös, ska stå och snacka inför hela klassen vilket inte är så jättefarligt men jag är först ut.. kanske inte helt, vi är indelade i grupper som ska hålla på samma dag och jag har imorgon.. Känner att det är smått orättvist att vissa får hålla efter lovet men samtidigt är det skönt att ha det gjort så man slipper tänka och jobba under lovet. när man har lov ska man få ha lov. punkt.
.
Men nu ska jag ta och vara lite social här hemma och fika med mamma min :)
.

Justja!

Tortellini hette det ja!


Åh jag mår inte bra...

Ligger just nu och är helt död i soffan, kollar på ett jättegammalt avsnitt av Grey's Anatomy. Mår inte särskilt bra; har huvudvärk och känner nig allmänt hängig. Vet inte om det beror på skolstress eller något annat. Antagligen skolstress. Tycker det känns som att man avlider för varje uppgift vi får och ju närmre inlämningen/provet kommer. Ska verkligen bli skönt med lov, även om jag är stressad över föredraget jag ska hålla nästnästa vecka. Jag började arbeta idag för att jag bytt ämne. Men om det blir bra, blir det riktigt bra. Blir det dåligt blir det jävligt pinsamt. Beror nog oxå på vad publiken, eller klassen i detta fall, tycker om ämnet jag valt och hur de tolkar det. Jag tycker det är jätteroligt att arbeta med detta men andra tycker nog det e jättetråkigt. Aja, det blir vad det blir och det blir vad man gör det av, helt enkelt!
Hoppas ni har det bra allihopa!
Jag ska i alla fall vila lite nu, sen blir det middag med såna där pastakuddar som jag glömt vad det heter... Smarrigt!
/Alexandra


Påskplaner?

Halloj!
Vi får påsklov på torsdag men jag är ledig då och ska åka ner till Öland som jag skrev lite längre ner på sidan. Ska bli nice, kommer ha skitmys och jag håller mina tummar så j*vla hårt för att det ska bli bra och varmt väder.. Pallar inte med det här osäkra vädret som vi har här i Stockholm, usch och fy och blä..
Har ni några planer inför påsken? Ska ni åka någonstans? Hur brukar ni fira?
.


Ääh

Så sötaa
/Alexandra


Öland på Torsdag! (instagram)

Hejsan!

Nu ska jag börja fixa lite, ska packa för på torsdag åker jag och mamma ner till Öland. Förra året var det så sjukt underbart väder där nere, gick runt i shorts! ^^ så mysigt ☀
Jag hade längtat efter att komma ner till Öland igen och ha det precis som förra året men, nej! Då ska det snö/hagla.. Fan va oskönt! :/ usch..!

Skaffade precis instagram, många som har det? Vad heter ni?
Själv heter jag @bellajh

// Bella ❤


Leave me alone!

Haha tyckte den här bilden va så rolig!
/Alexandra


Slappis!

Hejsan!

Idag har jag, mamma och hennes kompis med familj varit i Kaknästornet. Va där och kolla och tog en fika :)

Nu är jag och mamma hemma, ska ha lite slappisdag ^^ med film, te och lite godis från igår ;) mums!

Vi har precis börjat kolla på en svensk film, tre solar, heter den. Bara bra kända skådisar. Verkar som den ska vara bra, lite spännande ;)

// Bella ❤


IKEA!

Godmorgon! (goddag kanske)
Sitter nu på bussen hem till mamma och pappa för att bo där en vecka nu. Dagens planer är att åka till IKEA för att hitta möbler till mitt rum (vad det är för möbler har jag ingen aning om) och jag vill gärna ha en himmelssäng och en ny madrass så det får man hoppas på att man hittar! Kanske kan lura in pappa på Hööks oxå och kolla på ridbyxor hihi ^^.
Ikväll har jag planerat att träffa Oskar. Vad vi gör får vi väl se :). Känns som en bra söndag, annars brukar söndagar kännas så sega och man får sällan något gjort. Är jag den enda som tycker det?
/Alexandra


Trött bebis

Dags att sova! Även om vovven min redan däckat! Det är tufft att vara dräktig
/Alexandra & Zoki


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!